Aktywne Wpisy
MyOwnWorstEnemy +746
Niektórzy "rodzice" są zajebiscie toksyczni a nawet nie zdają sobie sprawy ze swojego #!$%@?. Siedze na balkonie a pod blokiem matka z córką. Dziecko jedzie na małej hulajnodze.
Dziewczynka: dosłownie lekko odpycha się
Matka: Uwazaj! Samochody są! Gdzie jedziesz! Krawężnik jest! Co robisz? Poczekaj!
Dziewczynka: zatrzymuje się
Matka: nie szuraj tym sandałem! Co ja mówiłam! Zrobisz dziurę! Już następnych butów nie dostaniesz! Pójdziesz boso do przedszkola! Wszystkie dzieci będą się z ciebie
Dziewczynka: dosłownie lekko odpycha się
Matka: Uwazaj! Samochody są! Gdzie jedziesz! Krawężnik jest! Co robisz? Poczekaj!
Dziewczynka: zatrzymuje się
Matka: nie szuraj tym sandałem! Co ja mówiłam! Zrobisz dziurę! Już następnych butów nie dostaniesz! Pójdziesz boso do przedszkola! Wszystkie dzieci będą się z ciebie
Szary_Anon +219
Człowiek umiera - boże jakie to śmieszne, róbmy szybko memy bo zaraz będzie po wszystkim XD
Ja rozumiem czarny humor, ale nie na żywo. A jakby tobie #!$%@? jeden z drugim umierał na raka dziadek co palił papierosy to też byś miał taką bekę?
Jak coś się stanie to każdy krytykuje, ale jak sukces to POLSKA!!! Nasi! Ułańska fantazja, jesteśmy najlepsi!
I jeszcze ci eksperci: a czemu poszli bez tlenu? A czemu żeglarze w rejs dookoła świata nie popłyną łajbą z silnikiem?
#nangaparbat #gory #himalaizm
Komentarz usunięty przez autora