Aktywne Wpisy
sebek_r +394
Komentarz do tego, że Volvo chce fabrycznie ograniczyć prędkość w swoich samochodach. Nazywanie "mentalnymi niewolnikami" ludzi, którzy chcą bezpiecznie poruszać się na drogach xD Chcesz jeden z drugim sobie p-----------c to wypad na tor wyścigowy i parkuj tam swojego gruza bez homologacji, a nie stwarzaj zagrożenie na drogach, gdzie normalni ludzie chcą bezpiecznie podróżować.
#samochody #wypadek #majtczak
#samochody #wypadek #majtczak
fhgd +598
Każdy kto mówi o Pol-exit musi mieć <25 lat i nie pamięta tej chu*ni zanim jak grzyby po deszczu zaczęły wyrastać tablice "dofinansowane z UE". Ja byłem wtedy gówniakiem, ale i tak pamiętam jak wyglądała infrastruktura publiczna, dziurawe drogi i odpadające tynki, gdzie nawet przed szkołą prywatne osoby musiały budować chodnik, bo dzieciaki tonęły w błocie, taka wtedy była nędza XD
#przemyslenia #uniaeuropejska #feels
#przemyslenia #uniaeuropejska #feels
Szkoda bo zamysł fajny, ale zrealizowany u Chińczyka z gotowymi zestawami plastikowego badziewia do wystroju wnętrz - taniość, taniość, taniość, a hamburger niewarty tej ceny. Chyba, że tak miało być - repeta najgorszego rodzaju tanich restauracji z lat '80 gdzie stołują się okoliczni murzyni. Tylko skąd te ceny w takim razie?
Jajka sadzone i frytki bardzo ok, ale przecież w tym jedzeniu niewiele jest filozofii. Nie wydałbym więcej forsy na droższe pozycje w menu. Nie ufam kucharzowi. Bułę z pastrami można przecież przeciąć. I na c--j te koszyki? Nosz ja p------ę! Przecież macie talerze!
Za to w miarę szybko.
Siedzenia niezbyt wygodne.
Widok zza okna - ja p------ę.
Nie wróżę świetlanej przyszłości chociaż dobrze życzę.
@oba-manigger: Odstraszanie skrajnej hołoty ceną czasem część tej hołoty odstraszy, ale nie zawsze. Poza tym to droga na skróty. Ale mogę sobie wyobrazić tych kmiotów, którzy przychodzili tam tylko się nażłopać kawy.
W takiej knajpie gość się odwracał od baru, miał wentylację i smażył te j----e jajka na twoich oczach podczas gdy ty popijałeś sobie kawę.
Albo mi się coś p----------o. Może sanepid nie pozwoliłby u nas. Nie wiem.
Nie ma tam niczego.
moja pierwsza recenzja ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mam nadzieję, że byłem pomocny.
Polecam Małą Tumską.
Tak to jest XD Jak chcę sie miec cos w centrum
Sprawdzimy.
@denerwujesie: "Moim zdaniem" jest tutaj chyba słowem kluczem xD
Ale to pewnie wina klientów biedaków, c-------o miasta i chamskich podniebień ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jak tak bardzo jest potrzebna taki lokal to bierz kredyt i otwieraj.
Jest zapotrzebowanie na coś co nie jest plastikowym, wymuszonym gównem.
Pozdrawiam.
Jeśli myślisz, że mam do czynienia wyłącznie z komputerami w piwnicy to jesteś w błędzie. Się o tym rozmawia.
A ty jak robisz podobne rozeznania? Piszesz do urzędu statystycznego?
WTF? xD
O każde tego typu wymysły wypytuję innych. To chyba normalne?
"Moim zdaniem" użyte zasadnie! Zasadniczo!