Aktywne Wpisy
rales +160
#ralesnatinderze <-- tag do obserwowania
EDYCJA 4
Dziewczyna nr 30 (spotkanie pierwsze i drugie)
Zgodnie z założeniami, obiecałem sobie, że tym razem podejdę bardziej jakościowo. Mniej dziewczyn przesuwałem w prawo, jeżeli w konwersacji widziałem, że druga strona odpisuje bez chęci czy zainteresowania, to nie ciągnąłem, tylko usuwałem parę lub przestawałem dalej pisać.
Nr 30 mieszka ok. 80 km ode mnie. Zesparowało nas przypadkiem, gdy przejeżdżałem obok jej miejscowości. Nie zaprosiłem jej na
EDYCJA 4
Dziewczyna nr 30 (spotkanie pierwsze i drugie)
Zgodnie z założeniami, obiecałem sobie, że tym razem podejdę bardziej jakościowo. Mniej dziewczyn przesuwałem w prawo, jeżeli w konwersacji widziałem, że druga strona odpisuje bez chęci czy zainteresowania, to nie ciągnąłem, tylko usuwałem parę lub przestawałem dalej pisać.
Nr 30 mieszka ok. 80 km ode mnie. Zesparowało nas przypadkiem, gdy przejeżdżałem obok jej miejscowości. Nie zaprosiłem jej na
Kryspin013 +93
Kiedy twoją jedyną cechą osobowości jest błona dziewicza...
#najka #bekazprawakow #neuropa #heheszki #bekazkatoli
#najka #bekazprawakow #neuropa #heheszki #bekazkatoli
Obydwoje lubimy to samo i robimy dokładnie to samo w wolnym czasie, czyli #gry.
Po prostu, niebieski siedzi na swoim kompie, ja na swoim i #!$%@?. Ja w mmo, a on w zależności od humoru. Ostatnio w Car Mechanic sim, ale dziś dostał Fallout 4. Ja w SWTOR, ale też Wildstar, czy ESO.
Obydwoje nie mamy problemu z wymyślaniem prezentów, bo ja wiem, że ucieszy go nowa gra, a on wie, że ucieszy mnie coś ze sklepu z mikropłatnościami, albo nowa bluza lub piżamka z kapturem z uszami. Lub dobre piwo kraftowe.
I tak się żyje na tej wsi. Polecam ten stan równowagi w związku (。◕‿‿◕。)
#logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #zwiazki #wygryw
@Marmeladkas: to ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Jak więc produktywnie np. Spędzasz czas.
@sal3m: powiedział widz patostreamów...
@sal3m: Ale to ich życie. Każdy ma inne potrzeby i inne oczekiwania od życia.
@julianna_cebulanna:
Nic tak nie łączy jak gówniane gusta.