Wpis z mikrobloga

Chciałam tylko napisać, że #chwalesie, iż mam związek idealny.

Obydwoje lubimy to samo i robimy dokładnie to samo w wolnym czasie, czyli #gry.

Po prostu, niebieski siedzi na swoim kompie, ja na swoim i #!$%@?. Ja w mmo, a on w zależności od humoru. Ostatnio w Car Mechanic sim, ale dziś dostał Fallout 4. Ja w SWTOR, ale też Wildstar, czy ESO.

Obydwoje nie mamy problemu z wymyślaniem prezentów, bo ja wiem, że ucieszy go nowa gra, a on wie, że ucieszy mnie coś ze sklepu z mikropłatnościami, albo nowa bluza lub piżamka z kapturem z uszami. Lub dobre piwo kraftowe.

I tak się żyje na tej wsi. Polecam ten stan równowagi w związku ()

#logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #zwiazki #wygryw
julianna_cebulanna - Chciałam tylko napisać, że #chwalesie, iż mam związek idealny.
...

źródło: comment_KQfnwzHe0ISfDpmEyARyA4R9DO3HzrYA.jpg

Pobierz
  • 111
  • Odpowiedz
@sal3m: Obserwacja gwiazd, to tez fajne hobby, ale daje nam tyle samo, co granie na kompie. I tak niczego więcej już nie odkryjemy z domu, nie podniesiesz w ten sposób swoich kwalifikacji,nie będziesz dzięki temu więcej zarabiać.

Jak więc produktywnie np. Spędzasz czas.
  • Odpowiedz
@julianna_cebulanna: przybijam pionę, jestem w tak samo dobrze dobranym związku i jest mega zajebiście. Lubimy to samo, śmieszy nas to samo, rozumiemy się bez zbędnych słów. Czasem się boję, że to zbyt zajebiste, aby kiedyś nie jebnęło, ale nie ma co się martwić na zapas :)
  • Odpowiedz
@Nerax123: dam Ci protip: szczerość od samego początku popłaca. Na #tinder w opisie napisałam, że jeżeli pada pytanie, co będę robić, to padnie odpowiedź: będę grała w grę. No i jakoś tak wyszło, że jego odpowiedź na to samo pytanie, jest identyczna xD polecam nie ściemniać od samego początku. Serio.
  • Odpowiedz