Aktywne Wpisy
kobiaszu +413
Nigdy nie sądziłem, że moim ulubionym kanałem popularno-naukowym będzię kanał jakiegoś Igora z Ukrainy mówiącego kaleczonym polskim xD
Moim zdaniem jutuberzy za mocno spuszczają się nad montażem i zaczynają lecieć w masowy odbiór przez co 90% to ciągle te same podstawy. Mało jest kanałów które wypuszczają takie kolumbryny z założeniem, że widz już ma jakąś wiedzę i faktycznie można dowiedzieć się czegoś nowego.
Ehh żeby tak jeszcze @gupianauka9906 wrócił do nadawania
#
Moim zdaniem jutuberzy za mocno spuszczają się nad montażem i zaczynają lecieć w masowy odbiór przez co 90% to ciągle te same podstawy. Mało jest kanałów które wypuszczają takie kolumbryny z założeniem, że widz już ma jakąś wiedzę i faktycznie można dowiedzieć się czegoś nowego.
Ehh żeby tak jeszcze @gupianauka9906 wrócił do nadawania
#
wjtk123 +103
Widzicie szczątki zabawkowego, dziecięcego autka? Należało do czterolatka i jego rodziców, którzy na chodniku zostali zmieceni przez pijanego kierowcę, który posiadał zakaz prowadzenia pojazdów. Nie wiadomo czy przeżyją.
Dlatego będę wspierał każde prawo, które uderzy w drogową patologię. KAŻDE. Obligatoryjna konfiskata pojazdów pijaków, grzywny o równowartości pojazdów, bezwzględne więzienie za jazdę samochodem mimo orzeczonego zakazu, wprowadzenie przepisów o ,,morderstwie drogowym", obligatoryjne konfiskaty pojazdów za istotne przekraczanie prędkości, zawalenie dróg fotoradarami, wysokie mandaty,
Dlatego będę wspierał każde prawo, które uderzy w drogową patologię. KAŻDE. Obligatoryjna konfiskata pojazdów pijaków, grzywny o równowartości pojazdów, bezwzględne więzienie za jazdę samochodem mimo orzeczonego zakazu, wprowadzenie przepisów o ,,morderstwie drogowym", obligatoryjne konfiskaty pojazdów za istotne przekraczanie prędkości, zawalenie dróg fotoradarami, wysokie mandaty,
(warunek konieczny, benzyna)
Moim faworytem jest BMW E36, bardzo mi się podoba ten kanciasty design, samochód niesamowicie się starzeje, można kupić za ponad 10k pln nawet zadbanego, ale pewnie i tak blacharka bedzie do roboty, a ja nie wiem jak w cabrio blachy wyglądają, podobno mają tam więcej warstw (tak przeczytałem gdzieś)
Ale za ten piniondz można dostać BMW e46 nowszy samochód, osobiście stylistyka tego samochodu mi sie nie podoba, przedlift jeszcze ok ale polift to jakaś masakra ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Mazda MX5 nb, mały, szybki samochód, tylko że dwuoosobowy jak bym chciał kiedyś zabrać więcej osób to nie da się ( ͡° ʖ̯ ͡°)
czy może jakiś inny?
#bmw #motoryzacja #cabrio
Jakie cabrio kupić?
Komentarz usunięty przez autora