Aktywne Wpisy

poker666face +10
XDDD #danielmagical
Ogladacznowy +54
Największy przegryw roku, chodząca ciota w slim jeans, parobek multipli, „przyjaciel” do bycia frajerem, jak można być zaproszonym do domu, czy tucznika, czy kogoś innego, być tam, spac, robić fejm , a na koniec przerobić „biedne dziecko” i dupe kulesia u którego jesteś? Ja bym kooorwe #!$%@?…,a ten baran jajko surowe przyjmuje na ryj
#danielmagical
#danielmagical

Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
@majsterV2: mnie bardziej zastanawia jak to w ogóle możliwe, że ludzie idą zabijać siebie nawzajem tylko dlatego, że jakiś kretyn na górze sobie wymyślił zabawę w wojenkę... Każda wojna powinna się zacząć od rozstrzelania wszystkich decydentów którzy postanowili ją rozpocząć.
@majsterV2: wojna teraz faktycznie niektórym debilom się wydaje być fajną rozrywką, jak sobie postrzelają w CSa i zajrzą raz czy dwa na strzelnicę. Natomiast od zawsze chore było to, że ludzie walczyli za to, żeby jeden fagas miał strefę wpływów większą niż drugi
W grze można znaleźć
Każdy polityk postulujący za wojną dostaje nóż, przyjeżdżają politycy "wrogiego" kraju również uzbrojeni w noże, zamyka się towarzystwo na arenie i niech wyjaśniają swoje nieporozumienia.
Wybrały pana który wybitną charyzmą obiecywał wyciągnięcie narodu z powojennego kryzysu i przywrócenie utraconego honoru. W tamtym czasie gdybyś był młodym niemcem bez perspektyw w kraju też byś głosował na złotoustego ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Przy 2WŚ zadziałało to samo, tylko na wielką skalę - propaganda sukcesu, przekonywanie że Niemcy zgniotą wrogów jak karalucha, chęć odegrania się na wrednej Europie za poniżenie po Wielkiej Wojnie...
Tak jak pisałem - cała nadzieja w tym, że przy obecnej technologii, prędkości
Łatwo jest się pieklić i kogoś wyzywać, ale gdy to się wiąże z jakimiś prawdziwymi konsekwencjami to rura szybko mięknie. A gdy zaczyna to zahaczać nie tylko o konsekwencje prawne, ale też o możliwość zagrożenia egzystencji