@Felonious_Gru: Regularne gównoburze to element treningów. Już w czwartek kolejny trudny, pełen emocji wyścig, na torze Butthurts, w ten sposób nakręcamy się na walkę na torze. Mam nadzieje, że wyjaśniłem.
@iAdamM: jednocześnie to wykop dał zasięg. Wyjście poza wykop i odcięcie się od portalu da tyle, że tylko ktoś z wolą szukania ligi na AC znajdzie ją. W wypadku wykopu wręcz jest na odwrót: o! Fajnie se chłopaki jeżdżą, to kupię kierę i pojeżdżę z nimi.
Niezależnie od tego, ile dram się odbywa, wykopowa liga przyciąga nowych i zaszczepia im bakcyla simracingu.
Dobrze znasz sytuację simracingu w Polsce i wiesz, że
Nie potrafili pojąć np. Jak mod może być dobry - przecież to nie DC!
@retsam84: no przepraszam, ale jeżeli na forach typu simrace czy simracing.pl w niektórych ligach nie jeździ jakaś część osób bo "mod X mi się nie podoba, rok temu w lidze Y używaliśmy moda Z i te auta się prowadziły o wiele lepiej, a nie to co teraz!!!!" to co ma o tym "sekta" sądzić?
@retsam84: a wiesz, że możesz ciągle wprowadzać te same wpisy na mirko i robić znaleziska? Jeden raz chyba tylko ktoś z moderacji wsadził wpis na główną w 9.5 sezonowej historii ligi
także chyba nietrafiony argument? Mówimy tu o modach które tworzy grupa osób które nigdy nie siedziały w danym aucie, a wyjeżdżasz z modelem opon, to chyba trochę offtop?
@damian_co_dalej: a to jeśli trzymamy się "mod" vs "dlc", to ok - moje "opony" to z deupey argument.
Linków mi posyłać nie musisz - czemu miałbym ci nie wierzyć? :) to nie sąd - wiem, że wypok ryje banię, ale my tu sobie kulturalnie dyskutujemy, prawda? ;)
Wiem, że są wiarygodne mody zrobione śrubka w śrubkę. Są też DLC robione na czuja. Jednak w wykopowej społeczności jest tak, że legitne jest
Komentarz usunięty przez moderatora
Niezależnie od tego, ile dram się odbywa, wykopowa liga przyciąga nowych i zaszczepia im bakcyla simracingu.
Dobrze znasz sytuację simracingu w Polsce i wiesz, że
@retsam84: no przepraszam, ale jeżeli na forach typu simrace czy simracing.pl w niektórych ligach nie jeździ jakaś część osób bo "mod X mi się nie podoba, rok temu w lidze Y używaliśmy moda Z i te auta się prowadziły o wiele lepiej, a nie to co teraz!!!!" to co ma o tym "sekta" sądzić?
@iAdamM: chyba nie czaję, o co ci chodzi ;)
https://www.studio-397.com/2017/10/roadmap-update-october-2017/
https://www.reddit.com/r/iRacing/comments/5yujxw/thoughts_on_the_new_tire_model/
także chyba nietrafiony argument? Mówimy tu o modach które tworzy grupa osób które nigdy nie siedziały w danym aucie, a wyjeżdżasz z modelem opon, to chyba trochę offtop?
Linków mi posyłać nie musisz - czemu miałbym ci nie wierzyć? :) to nie sąd - wiem, że wypok ryje banię, ale my tu sobie kulturalnie dyskutujemy, prawda? ;)
Wiem, że są wiarygodne mody zrobione śrubka w śrubkę. Są też DLC robione na czuja. Jednak w wykopowej społeczności jest tak, że legitne jest