@ivril: jakiekolwiek materiały o programowaniu po polsku omijaj szerokim łukiem. W filmach Buchalki są napisy angielskie, język nie jest skomplikowany, dasz radę.
Super, dzięki!!! Tak sobie przez noc myślałem, że 60 godzin materiału po angielsku to chcąc nie chcąc będę się musiał czegoś nauczyć :p A książki do nauki też po angielsku?
@ivil aktualnie jestem po 4 godz tego kursu i jak narazie jestem zadowolony. Koles elegancko tlumaczy od saaamego poczaku wszystko po kolei, konczac kazdy "wyklad" malym zadaniem do przecwiczenia tego czego sie nauczyles (oczywiscie podaje rozwiazanie). Jezeli chodzi o jezyk to nie trac czasu na polskie tutoriale... i tak jak pojdziesz gdzies do korpo to nie bedziesz pacowal w naszym piekny ojczystym jezyku :/ Angielski to podstawa
Dzięki wszystkim! Rozpaliliście we mnie zapał do nauki tylko z angielskich źródeł i właśnie od rana lecę z tematem :p Mam nadzieję, że będzie dobrze :)
Zaplusuj jeśli nie pobrałeś karty do referendum. Głosowałem chwilę po 7 rano i podobnie jak ja udziału w referendum odmówiła co druga osoba :) #polska #wybory #wydarzenia #chwalesie
Dziękuje za pomoc!
#java #angielski #udemy