Aktywne Wpisy

reventon +90
#niepopularnaopinia
#muzyka poważna to nadmuzyka i nikt nie może temu zaprzeczyć.
mowie to jako były wannabe-rock'n'rollowiec, gitarzysta, ktory za durnej młodości darzyl gleboka pogarda wszystko co nie polega na szarpaniu drotow, najlepiej z przesterem, za szczyt kompozycji uwazal zmienne metra dream theater, a piękna - ballady Stinga.
Odkrywam juz od paru lat wspaniałe dziedzictwo Europejskiej muzyki.
Zakochałem się w muzyce dawnej, śpiewie gregoriańskim, zachwyciłem Bachem, mszami Mozarta, uwielbiam koncerty schumanna i każdemu
#muzyka poważna to nadmuzyka i nikt nie może temu zaprzeczyć.
mowie to jako były wannabe-rock'n'rollowiec, gitarzysta, ktory za durnej młodości darzyl gleboka pogarda wszystko co nie polega na szarpaniu drotow, najlepiej z przesterem, za szczyt kompozycji uwazal zmienne metra dream theater, a piękna - ballady Stinga.
Odkrywam juz od paru lat wspaniałe dziedzictwo Europejskiej muzyki.
Zakochałem się w muzyce dawnej, śpiewie gregoriańskim, zachwyciłem Bachem, mszami Mozarta, uwielbiam koncerty schumanna i każdemu

marcinkox3 +428

Byc moze znajda sie tutaj mirki, ktorzy zjedli na tej grze zeby. Byly czasy....
Dzis dostalem cynk, ze powstal Lineage na smartfony ( ͡º ͜ʖ͡º)
#pracbaza nie bedzie zadowolona
Lineage to była najlepsza gra w jaką grałem. W świecie Aden spędziłem ponad 7 lat :) Kiedyś jeszcze wrócę, ale nie będzie to mobilna (okrojona) wersja, ale
Pozdrwiam
Kurcze może kiedyś zrobimy wykop L2
kiedys chetnie sprobowalbym na serwerze, ktory bazowalby na strategii DN czyli laczenie dwoch profesji
@zapster: kurdę to jest to, co jest na classicu, a nie ma już na live
I jeszcze stary character creator z tą muzyczką z aden jak się odpaliło i muzyczką z elven village jak się przełączyło na elfa...
@zapster: Tak to jest z polakami grać w MMORPG. Ja już to znam. Z turasami i cyganami to samo.
@zapster: a na live to korupcji nie ma?
Jak znalazł się jakiś rusek co posiadał salon mercedesa to całemu klanowi ufundował gear, z takimi to już nie była gra...
Byli czasy...