Wpis z mikrobloga

@zapster: Na nostalgii w moim przypadku nic nie ugrają. Pomimo, że gra ma wiele wspólnego z dawnym Lineage, sam fakt , że jest na smartfony, gdzie trzeba miziać palcami po szybce, co jest na dłuższą metę niewygodne i męczące mają u mnie wielkiego minusa.
Lineage to była najlepsza gra w jaką grałem. W świecie Aden spędziłem ponad 7 lat :) Kiedyś jeszcze wrócę, ale nie będzie to mobilna (okrojona) wersja, ale
@zapster:@feelbeats: Hoho grało się na dragon x15 :D ktoś pamięta krasnala suchego i jego gang na bosach? pamiętam że admini nie banowali za boty i można było ustawiać krasnala w parze z buferem i dropić całą noc na jakiś mobkach $_$
@zapster: kurdę przypomniałem sobie postacie miały nad głowami prócz nicku jeszcze nazwę klanu jak coś. faktycznie suchy miał LOL ( ͡° ͜ʖ ͡°) Widziałem go ze dwa razy ( ͡° ͜ʖ ͡°) To było 10 lat temu :)
@zapster: Nie wiesz wogóle czy DNx15 jeszcze istnieje i da się tam grać wogóle? Mam do dziś pasy do postaci i się ostatnio zastanawiałem czy się wlogować i obadać co i jak :)
@puto: passy mam równiez, ale stamtad wszyscy uciekli poniewaz nie chcieli grac na najnowyszch wersjach L2 (ktore zreszta byly porazka) admini brali lapowki, korupcja XD

kiedys chetnie sprobowalbym na serwerze, ktory bazowalby na strategii DN czyli laczenie dwoch profesji
muzyki z eleven village

@zapster: kurdę to jest to, co jest na classicu, a nie ma już na live

I jeszcze stary character creator z tą muzyczką z aden jak się odpaliło i muzyczką z elven village jak się przełączyło na elfa...

ale ten suchy na koniec okradł klan...

@zapster: Tak to jest z polakami grać w MMORPG. Ja już to znam. Z turasami i cyganami to samo.
@nickszalinski :D wycyganił wszystkich, pewnie tak, ale tam to przeginka była jak chłopy latały z bronią + 15 itp.

Jak znalazł się jakiś rusek co posiadał salon mercedesa to całemu klanowi ufundował gear, z takimi to już nie była gra...

Byli czasy...