rybeczka
1
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
wish666
Korzystanie z GA dla ALI gdzie jest 3%, a w innych cashbackach bezproblemowych i bez limitu wyplat jest 6-10% :D LOL!
3
widmo82
@rybeczka: czytaj ze zrozumieniem :)
1
wish666
@PNEUMA40: i tak mu go nie zaliczą:) taki u nich jest standard:D
będzie miał unique click ale nie będzie widział refa pod sobą.
1
Roni11
@rybeczka
Daj link bez refa bo za chwile ktos cie zglosi. ;)
0
spidero
@rybeczka: jak powizales konto z ali ?
0
rybeczka
@spidero wpisujesz aliexpress w wyszukiwarkę klikasz przekierowanie i robisz zakupy na aliexpress ale najważniejsze musisz robić to przez koszyk a nie bezpośrednio
0
widmo82
najważniejsze musisz robić to przez koszyk a nie bezpośrednio

@rybeczka: że co? a co to zmieni? :D
0
PNEUMA40
PNEUMA40
@rybeczka: warto przejrzeć tag bo sporo osób ma z nimi problemy... to już nie to GA co kiedyś, sam też się przeniosłem jak z kilkunastu $ cashbacku zrobili mi ujemne saldo bez powodu ( ͡° ʖ̯ ͡°)
0
rybeczka
@widmo82 pisze Ci wyraźnie żeby robić zakupy przez koszyk normalnie mi nie wchodziło
0
widmo82
@rybeczka: 1% zakupow realizowalem przez koszyk, tylko jak byly kupony do wydania i potrzebna byla minimalna kwota zeby zadzialal kupon.
0
rybeczka
@widmo82: ja korzystam z 6% na zakupy
0
fxxx
@PNEUMA40: ototo. mi tak 25$ urwali-jakim sposobem? I tak ich lubię, ale ostatnio właśnie coś tam 'rolled back' a przecież nic nie anulowałem.
0
PNEUMA40
PNEUMA40
@wish666: no ale tutaj chodzi o refika ( ͡º ͜ʖ͡º) co z tego, że się nie opłaca?
0
Matti92
Matti92
@rybeczka: ja i wiele osób spod tagu nie polecam, na początku było fajnie jak uzbierałem kwotę do wypłaty to nagle ją pomniejszyli bez powodu i nowych transakcji juz nie naliczali, reklamacje czekaja na obsluzenie od pazdziernika
0
rybeczka
@Matti92 to co polecasz?
0
Matti92
Matti92
@rybeczka: #yazing wyższe % + w razie problemów szybki support + wypłata co miesiąc, do tej porty 3 wypłaty bezproblemowo wszystkie przed terminem
0