Wpis z mikrobloga

Dobra powiem tak, z tą paczką z Norwegii to bardzo podejrzana sprawa. Wykluła się u mnie taka teoria spiskowa i coraz bardziej się do niej skłaniam. Koleś co miał ją wysłać tak naprawdę pewnie nawet nie jest z Norwegii. Zrobił to wszystko żeby skłócić ze sobą bohaterów serialu #szkolna17 i redaktora. Moje podejrzenia się potwierdziły, jak dzisiaj rzekomo na gimbusiarskim streamie pocisnął #pepsikano i powiedział że paczki przez niego nie wyśle. Jest to jawne podjudzanie przeciwko redaktorkowi zasranemu. Najpierw mówi Kononowi że paczke wyśle, potem paczki nie ma tygodniami, a do konona ludzie dzwonią(może nawet on sam) i gadają że Mexyk ją ukradł. Potem okazuje się że paczka niby zwrócona, ale jej i tak nie wyśle.
#kononowicz #suchodolski
  • 30
@kolonko: a ten mój filmik co dałem polecam 2:35. Jeśli serio wysłał (w co wątpię) to z całym szacunkiem ale gość nie umie wypełnić widocznie druczków i no sorry to jego wina... A analfabetów sporo na świecie...
@bonnersmilf:
Baleron to opasly ulany grubas ktory krecil sie kolo Szkolnej okolo Swiat I sylwestra. Chcial #!$%@? Meksyka ze stanowiska i przejac zyski z Jutuby. Na szczescie hejt Jutuberow i wykopow pokrzyzowal jego plany. Od tej pory nagrywa dziwne, nocne streamy gdzie gada ze Meksyk jest #!$%@? a on sam cierpi na chorobe gorsz
@kolonko: no i oczywiscie zawsze gnije z tego ze ktos mysli ze mozna kupic przychylnosc konona xD grubas jak tylko cos dostanie to 5 minut pozniej juz na ciebie #!$%@?. nie jednego barerona tak przekrecil, tak samo i magikala #!$%@?. nie wiem czy to on dzwonil (pewnie jakis gimbus) ale tylko wsiadl to taksowki to tbw xD
@Docent_nauk: aaaa bez kitu, dziekuje za te wypowiedź!!! widziałem fragment jego streama, rzeczywiście to on może stać za tą paczką. Ugadali się z rzekomym norwegiem, ażeby napuścić shreka i majora na Mexyka, za kradzież paczki. Plan idealny znając charakter krzysia i jego roszczeniową postawe