Aktywne Wpisy
Typ0wa_Karyna +241
Może się czepiam i niepotrzebnie marudzę, ale odnoszę wrażenie, że ogólnie coraz bardziej odchodzi się od takiego normalnego kontaktu z człowiekiem - już tłumaczę. Byłam jakiś czas temu w banku, zmieniałam konto - ogólnie rozmowa wyglądała w ten sposób, że NAJLEPIEJ wszystko załatwiać samemu elektronicznie albo przez bankomat, a jakbym chciała załatwić sprawę "w okienku" to zostanie mi naliczona jakaś prowizja, okej, rozumiem, takie zasady.
W zeszłym miesiącu chciałam załatwić sprawy związane
W zeszłym miesiącu chciałam załatwić sprawy związane
WielkiNos +25
Eh... zazdrosny i zaborczy mężczyzna - marzenie wielu kobiet. Taki to na pewno kocha i nie zdradza, a, że sam jest mężczyzną to i wie po sobie, że inni mężczyźni patrzą się na każde kobiece piersi bez stanika. Ojciec z resztą potwierdza.
#logikaniebieskichpaskow #niebieskiepaski #logikarozowychpaskow #savoirvivre #stanik
#logikaniebieskichpaskow #niebieskiepaski #logikarozowychpaskow #savoirvivre #stanik
Co ja Wam będę mówił. Coś pięknego. Trylogię oglądałem kilkanaście razy, muzykę Shore'a miałem zapętloną w Winampie za gimbazy. Jednak zobaczenie tego na żywo to trzy godziny ciar na plecach. Rewelacja. Chórzyści w scenie z Balrogiem po prostu powalają na ziemię.
Widowisko odbędzie się w pięciu miastach w Polsce.
16 stycznia 2018 r. Warszawa - Torwar
18 stycznia 2018 r. Wrocław - Hala Stulecia
20 stycznia 2018 r. Szczecin - Azoty Arena
22 stycznia 2018 r. Katowice - Spodek
24 stycznia 2018 r. Gdańsk/Sopot - Ergo Arena
@kozioleczek4: Ta, jasne ;).
A propos. Na przerwie zszedłem pod scenę popatrzeć z bliska i jak się przerwa skończyła to spojrzałem w górę na swoje miejsce. Przeprawa jak przez Morię. Tłok jak nie wiem. Stwierdziłem, że chyba nikt nie umrze jak usiądę sobie niżej, gdzie i tak było praktycznie pusto (patrz post wyżej). Nikomu miejsca nie zająłem, nikomu nie zasłoniłem, nikogo w promieniu 5m. Zastanawiam się czy
Można dodać że pokazali grafikę że 2 część bedzie w lutym przyszłego roku w 4 miastach, wrocław, warszawa, poznań i chyba gliwice