Wpis z mikrobloga

@Sanczessco: kup sobie normalną centralę np. Versa, bo w alarmach ważny też jest ,,spokój'' chyba, że chcesz mieć alarmy co jakiś czas, warto też czasami dopłacić(integra) bo kto wie jakie będziesz miał pomysły w przyszłości(sterowanie oświetleniem, czujniki dymu itp.) ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Sanczessco: Mam dokładnie ten model alarmu na działce ogrodniczej. Czujki podłączyłem pod zasilacz bo w ujemnych temperaturach baterie bardzo krótko trzymają prąd. Zależy do czego potrzebujesz alarmu. Moje oczekiwania spełnia w 100% wysyła SMS, dzwoni.
  • Odpowiedz
  • 0
@aliosza

Mam dokładnie ten model alarmu na działce ogrodniczej. Czujki podłączyłem pod zasilacz bo w ujemnych temperaturach baterie bardzo krótko trzymają prąd. Zależy do czego potrzebujesz alarmu. Moje oczekiwania spełnia w 100% wysyła SMS, dzwoni.

Dokładnie takie zastosowanie będzie miał u mnie. Na czym polega obsługa z androida jest jakaś aplikacja? A w nornalnej temperaturze jak trzymają baterie w czujnikach?
  • Odpowiedz
@Sanczessco: aplikacja wysyła SMSy i odbiera z centrali. Wg mnie lepiej konfiguruje się to SMSem niż aplikacją. nie wime ile czujka na baterii działa, od razu podłączyłem pod stałe zasilanie.
  • Odpowiedz