Wpis z mikrobloga

Jesteś robotnikiem? Nac-Wol to partia dla ciebie. Zadbamy o to by robotnik w Polsce był człowiekiem szczęśliwym. Sam jestem z klasy robotniczej (listonosz) i wiem jak to jest. Mam tam znajomych, znam ich historie. Gwarantuję wam, ludziom pracy, życie na poziomie beztroski o pieniądze. To jest moja obietnica. Jeśli uczciwie pracujesz - stać Cię na wakacje. Pełne 3 tygodnie. Na raty spokojnie kupisz najnowszą konsolę. Stać cię na gry dla dzieciaka. Wychodzi najnowsza Fifa - kupujesz, niech ma gówniak. To Ci gwarantujemy. Nie od razu. Daj nam rok. Tyle możesz chyba. Daj nam rok a jeśli nie odczujesz pozytywnej zmiany organizujemy nowe wybory. Odczujesz. Wszyscy odczują. Oczywiście dalej informatyk jakiś będzie zarabiał więcej. Sąsiad wciąż może mieć lepszy samochód. Ktoś mieszka w dzielnicy willowej, ktoś na Grabówku w Gdyni. Tego się nie zmieni ani w rok ani w 10 lat. Jedyne co obiecujemy to poprawę.

https://www.facebook.com/groups/211014122801129/?pnref=story

#polityka #nacwol #nacjonalizm #liberalizm #polska #wolnosc #ekonomia #biznes #klasarobotnicza
Pobierz
źródło: comment_G1vEJNTC4itfARdqxhppv2ptD1XKnxgD.jpg