@aWielki według mnie warthunder, grafika jest dużo lepsza i model uszkodzeń, gra wymaga też podobnie jak w wocie nauczenia sie gdzie są jakie moduły w czołgu żeby jeszcze efektywniej walczyć, ale w wocie trafisz np w magazyn amunicji i jest bodajże 35% szans że go uszkodzisz, natomiast w wt bezpośrednie trafienie w magazyn na 90% oznacza zniszczenie czołgu
@Arado-Akbar: wystarczy na początek wyjechać czymś innym niż francja i nie będzie mowy o zniechęceniu. @aWielki: jedyne co na początku może zniechęcać to menu, mimo że teraz uprościli je to i tak można się pogubić. Jak coś to wołaj na priv, możemy razem wyjechać i podpowiem jak jeździć i na co zwracać uwagę.
@pietrek_kogucik ale powiedz koledze, że model jazdy w WT jest tak tragiczny, że chce się rzygać. Mam obie te gry i faktycznie samo strzelanie jest dużo przyjemniejsze w WT ale sposób jazdy kilkudziesięciotonowym pojazdem jakbym jeździł zabawką po lodowisku jest żałosny. Pojazd gąsienicowy, który leci bokiem przez błoto. Super realizm bulwo. ( ͡°ʖ̯͡°) WOT mnie #!$%@? to fakt, ale w niego da się grac, do czasu
@Agemaker spodziewasz sie że wciskając hamulec w nawet 10 tonowym pojezdzie zatrzymasz sie w mniej niż 5 metrów? znajdź sobie na yt jak ruskie driftują czołgami, według mnie tak właśnie powinien wyglądać model jazdy czołgiem, ociężały i nieresponsywny jak w wocie, nawet w wocie kiedyś dodali ślizgające sie czołgi
@PeaceUN
@pietrek_kogucik
Dzieki panowie. Popykam w war thunder. W wota kiedys dawno gralem juz
@Arado-Akbar: wystarczy na początek wyjechać czymś innym niż francja i nie będzie mowy o zniechęceniu.
@aWielki: jedyne co na początku może zniechęcać to menu, mimo że teraz uprościli je to i tak można się pogubić. Jak coś to wołaj na priv, możemy razem wyjechać i podpowiem jak jeździć i na co zwracać uwagę.
ale powiedz koledze, że model jazdy w WT jest tak tragiczny, że chce się rzygać. Mam obie te gry i faktycznie samo strzelanie jest dużo przyjemniejsze w WT ale sposób jazdy kilkudziesięciotonowym pojazdem jakbym jeździł zabawką po lodowisku jest żałosny. Pojazd gąsienicowy, który leci bokiem przez błoto. Super realizm bulwo. ( ͡° ʖ̯ ͡°) WOT mnie #!$%@? to fakt, ale w niego da się grac, do czasu
@Agemaker: ciężki wybór dla fanów realizmu - driftowanie czy strzelanie złotą amunicją celując pulsującym kółkiem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Agemaker: