Aktywne Wpisy
mirko_anonim +570
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Witajcie.
Dziś świętuje swoje 41 urodziny, konto usunąłem jakiś czas temu, a chciałem napisać kilka zdań, dlatego z anonima.
Dziś po pracy około 14:45 zabieram z domu córkę 10 lat, która sama wraca po szkole, bo ma tak blisko, że nawet przez jezdnię nie musi przechodzić. Idziemy razem na piechotę po żonę, która kończy o 15:00 i dalej do restauracji, gdzie dołączy do nas jeszcze syn, który kończy też o
Witajcie.
Dziś świętuje swoje 41 urodziny, konto usunąłem jakiś czas temu, a chciałem napisać kilka zdań, dlatego z anonima.
Dziś po pracy około 14:45 zabieram z domu córkę 10 lat, która sama wraca po szkole, bo ma tak blisko, że nawet przez jezdnię nie musi przechodzić. Idziemy razem na piechotę po żonę, która kończy o 15:00 i dalej do restauracji, gdzie dołączy do nas jeszcze syn, który kończy też o
Pandzia_art +80
Cześć ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jako, że nie mogłam zrealizować się przy mojej #wykopaka rekodzielniczo tak chciałam zrobić dla was #rozdajo #losowanie o pudełeczko ze zdjęcia ( ͡° ͜ʖ ͡° )つ──☆*:・゚
Reguły są proste - plusujecie dla zasięgu, a osoby chcące wziąć udział piszą komentarz o treści "biorę udział".
Zbieranie zgłoszeń do
Jako, że nie mogłam zrealizować się przy mojej #wykopaka rekodzielniczo tak chciałam zrobić dla was #rozdajo #losowanie o pudełeczko ze zdjęcia ( ͡° ͜ʖ ͡° )つ──☆*:・゚
Reguły są proste - plusujecie dla zasięgu, a osoby chcące wziąć udział piszą komentarz o treści "biorę udział".
Zbieranie zgłoszeń do
O premierze tego telefonu pisaliśmy już wcześniej w tym wpisie. Jeżeli chcecie wiedzieć więcej o tym produkcie, to tam znajdziecie więcej szczegółów o samym telefonie, a tymczasem szybkie zasady
Zasady rozdajo
1. Plusujcie ten wpis do 21 stycznia (niedziela) do godziny 24:00
2. Zostawcie komentarz pod tym wpisem
3. W poniedziałek 22 stycznia ogłosimy 1 zwycięzcę #rozdajo, któremy sklep Gearbest.com prześle telefon OUKITEL K10.
To wszystko!
#milegoplusowania #gearbest
Ale i tak poproszę
(✌ ゚ ∀ ゚)☞
! usun konto
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora