Aktywne Wpisy
Xxxvvvwww +266
źródło: temp_file4460833836964255216
Pobierz
tojapaweu +94
Po ostatnich wydarzeniach, napisałem post w którym apeluje do kobiet, aby uważały na siebie, bo p-----w nie brakuje.
Co przeczytałem w zamian? JESTEM CZĘŚCIĄ PROBLEMU, a to tylko kropla w morzu. Większość odpowiedzi, że nie powinienem kazać uważać kobietom, tylko edukować mężczyzn.
A idźcie w p---u z tymi #rozowepaski
#zalesie #torun #logikarozowychpaskow #lewackalogika
Co przeczytałem w zamian? JESTEM CZĘŚCIĄ PROBLEMU, a to tylko kropla w morzu. Większość odpowiedzi, że nie powinienem kazać uważać kobietom, tylko edukować mężczyzn.
A idźcie w p---u z tymi #rozowepaski
#zalesie #torun #logikarozowychpaskow #lewackalogika
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

Ta w miarę nieodległa data jest dla mnie nieco zbyt szybka, bo ten program ma jeszcze masę bugów w wersji beta. Ale mam nadzieję, że się z wszystkim uporają do tego czasu, choć pewnie będzie tak jak zawsze, czyli program działający w miarę stabilnie, ale błędy będą poprawiane wraz z kolejnymi wersjami 10tki.
Np w wersji b8 niezbyt dobrze działał mi Serum, nie byłem w stanie przypisać LFO do filtra przeciągając go myszką. Kilka razy wywalił mi się też w trakcie np przy próbuje dodania vst Virusa TI albo jakiejś wtyczki z Max4Live. Były też momenty że nagle wtyki nie wydawały z siebie żadnego dźwięku. Oby to wszystko dopracowali.
#ableton #produkcjamuzyki #tworzeniemuzyki