Wpis z mikrobloga

• 20
@StaraSzafa2 co? Widać kolejny napływ, który widział jednego shota. Marlena jest wyrzucona z domu, mieszkała gdzieś na wsi rodzina ma ja w p-----e a rafatus ja utrzymuje I daje kasę (ostatnio dał jej 500zl od tak) . Ona sama jest ostro chora na łeb, zawsze to ona go bije wyzywa,wrzeszczy godzinami na niego. Bez niego ona zginie albo trafi do psychiatryka ma 24lata i nieprzepracowala nawet 10minut. Skoro taka biedna to
  • Odpowiedz
@consanto: policję omijam szerokim łukiem kolego, a większych p-------k niż tutaj to nie widziałem. Kozaczki internetowe, których podnieca bicie osoby upośledzonej. Gratuluję wychowania, u nas się takich w mordę leje, a nie czeka na nieszczęście. K---y bez zasad i tyle.
  • Odpowiedz
@anonimek123456: No masz rację, normalna laska pakuje walizkę i nara. Tutaj mamy do czynienia z osobą, która do końca nie myśli normalnie, więc nie oczekujmy, że ona się spakuje. to Rafał będąc ciut mądrzejszym powinien to zakończyć widząc w jakim kierunku to wszytko zmierza. Wiedząc, że dzieje się krzywda, zarówno mu jak i jej. A to się nie skończy póki ludzie będą słać donejty, on za to będzie chlać i
  • Odpowiedz