Aktywne Wpisy
goodbadbye +25
strasznie mnie wkurza, jak mówię, że nie planuje mieć dzieci, bo nie mam zamiaru się poświęcać i wywracać życia do góry nogami, a ktoś odpowiada „jeszcze Ci się zmieni”, gówno prawda, posiadanie dziecka to wyrok
Kodzirasek +6
Jak sobie oglądam te całe famemma to sobie myśle czy by nie wziąć testosteronu, bo w sumie ja to taki cichy i spokojny przy tych gościach a może jakbym wziął to bym nabrał pewności siebie?Skoro każdy tam bierze teścia to chyba musi działać.
#famemma #mirkokoksy #testosteron #sterydy #silownia
#famemma #mirkokoksy #testosteron #sterydy #silownia
Chcę do was dołączyć. Chodzi o motorek do jazdy po mieście na prawko B, czyli 125. Generalnie jeszcze konkretnego modelu nie wybrałem, ale przy szacowaniu budżetu na ten cel chciałem jeszcze uwzględnić dodatkowe sprawy jak np. ubezpieczenie, przegląd i wyposażenie dodatkowe (co najmniej kask). I tutaj mam problem. Mianowicie na co należy zwrócić uwagę przy wyborze kasku? Jakieś polecane marki? Domyślam się jedynie, że kask za 50zł z allegro jest warty tyle co puchowa czapka.
#motocykle #motomirko
polecam zajrzeć na https://sharp.dft.gov.uk/ i przejrzeć testy kasków. SHARP to zdaje się oficjalna rządowa brytyjska instytucja która testuje kaski dostępne na rynku.
kaski z 5 gwiazdkami sa już za 60-70GBP
@Kontestator: raczej w dolnych rejonach, ale nie jest tak ze za 500 nie znajdziesz nic niezlego. Zwlaszcza teraz sa wyprzedaze wiec mozesz calkiem sporo zyskac
@Kontestator: Do 125cc, do miasta to się podpisuję, że szczękowiec mógłby być lepszy ale nie wiem czy za to 500 zł coś konkretnego można znaleźć.
#125cc #bojowka125cc
miał być @Kontestator