Aktywne Wpisy
Sajden1337 +14
#vinted kupiłem ostatnio na vinted air podsy za mniej więcej połowę cenę nowych ( zapłaciłem 500 zł ) wystawione jako niby nietrafiony prezent ale oczywiście jako oryginalne itd. Przyszły i jak się szybko okazało są to fejki. Nr seryjne na pudełku zupełnie inne od tych co wykrywa iphone. dodatkowo na pudełku piszę made in USA a nie made in China ( co za dumny Chinczyk musiał to robic ), brak oznaczeń CE
vikop-ru +883
News nr. 1:
W Gdańsku wyproszono kobietę z lokalu GOLIBRODY
Reakcja opinii publicznej i mainstreamowych mediów: "HURR DURR DYSKRYMINACJA!!!! PATRIARCHAT!!!! CO WAM PRZESZKADZAJĄ KOBIETY???!!! DZWONIE DO PŁOKUŁATUŁY!!!"
News nr. 2:
W Polsce rozwija się cała sieć siłowni tylko dla kobiet
Reakcja opinii publicznej i mainstreamowych mediów: "OCH JAK FAJNIE!!! W końcu kobiety będą miały gdzie poćwiczyć w swoim gronie, a personel będzie miał możliwość zaspokojenia ich specyficznych potrzeb."
News nr. 3:
Zdecydowaną większość studentów kierunków technicznych stanowią mężczyźni.
Reakcja opinii publicznej i mainstreamowych mediów: "HURR DURR PATRIARCHAT, DYSKRYMINACJA, SZKLANY SUFIT, GENDER, BIEDNE KOBIETY"
News nr. 4:
Kobiety znacznie częściej zdobywają wyższe wykształcenie, i ogólnie są lepiej wykształcone oraz mają lepsze kwalifikacje
Reakcja opinii publicznej i mainstreamowych mediów: "BRAWO KOBIETY!!! Mężczyźni to nieudacznicy, jest z nimi jakiś problem, nie potrafią się dostosować, kobiety są zwyczajnie lepsze z natury do tego typu rzeczy! Dobrze, że zaczynają wypierać mężczyzn na najwyższych stanowiskach i będzie tam więcej kobiet niż mężczyzn!"
News nr. 5:
Młodzi mężczyźni wolą grać i masturbować się po 10 godzin dziennie, niż zdobywać wysoką edukację, rozwijać karierę i zakładać rodziny
Reakcja opinii publicznej i mainstreamowych mediów: "HURR DURR! Nieudacznicy, tylko by grali i się walili konia! Widzicie?! Kobiety są lepsze od mężczyzn, bo ci egoiści wolą myśleć o sobie, zamiast ożenić się z jakąś wyzwoloną kobietą po trzydziestce! To prawdziwy KRYZYS MĘSKOŚCI!!"
News nr. 6:
Młodzi mężczyźni, mimo że przez dziesięć godzin dziennie grają w grę i walą konia na zmianę, wciąż zarabiają lepiej od lepiej wykształconych kobiet, które mają wyższe kwalifikacje
Reakcja opinii publicznej i mainstreamowych mediów: "HURR DURR! Dyskriminacja!!! Wage gap!!! Trzeba coś z tym zrobić!!! Najlepiej parytety!!!"
Szczerze powiedziawszy, nie wiem czy mam płakać, bo mam świadomość, że żyję w tak chorych czasach, że mam pewność iż za sto lat ludzie się będą z nas śmiać tak, jak my dziś się śmiejemy z ludzi, którzy niecałe 500 lat temu myśleli, że od mycia się można umrzeć, czy raczej powinienem się śmiać tak jak będą to robić ci ludzie za 100 lat, bo to doprawdy komiczne.
#heheszki #takaprawda #rozowepaski #niebieskiepaski #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #feminizm #pasjonaciubogiegozartu