Aktywne Wpisy
fsfdjf +13
szukam chłopa, oto co mogę od siebie zaoferować:
1. pełne uzębienie (nie licząc ósemek)
2. okazjonalne przebłyski moich chorób psychicznych
3. miękkiego psiura co kocha wszystkich to ciebie pewnie też pokocha
4. jedzenie jak będę miała ochotę akurat gotować
5. zamiłowanie do przemocy domowej
tylko poważne oferty
1. pełne uzębienie (nie licząc ósemek)
2. okazjonalne przebłyski moich chorób psychicznych
3. miękkiego psiura co kocha wszystkich to ciebie pewnie też pokocha
4. jedzenie jak będę miała ochotę akurat gotować
5. zamiłowanie do przemocy domowej
tylko poważne oferty
Mojego kota więcej nie ma w domu niż jest, przychodzi do domu tylko spać i zwalić doniczke z parapetu.
#pokazkota #smiesznekotki #kitku #kot #koty #zima
Mój to nawet sąsiadowi się do chaty włamał i to w porę obiadową. Co do srania to nie wiem - nikt się nie skarżył. Z tymi ptakami to potwierdzam, czasami widzę jak jakiegoś dusi ;)
Po czym wnioskujesz, że się
Gdzie napisałem, że kot nie może leżeć na grzejniku i krzyczeć "dej mi jeść"?
Pozdrowiłem wszystkie koty co lubią sobie polatać na dworze - nie każdy kot lubi nawet jeśli ma okazje, komentarz wyżej nawet pisze, że mam drugiego co ciągle siedzi w domu i śpi.
Żeby mi to było przedostatni raz ( ͡º ͜ʖ͡º)
Nie rozśmieszaj mnie, sama siedź z dupą w swojej piwnicy.
Ten kot to tak naprawdę ONA, miałem prostowac w komentarzu, ale nie było takiej potrzeby, aż do teraz. Jest po kastracji. Przed zabiegiem mieszkała ze mną i nie było mowy o wyjściu na dwór - zbyt blisko ulica, brak miejsca do zabawy. Była spokojnym kotem. Problem zaczął się
To, że kot nie może przemówić ludzkim głosem nie oznacza, że nie potrafi się komunikować. Mój kot daje wyraźne sygnały, że jest szczęśliwy po za domem.
@MinnieMouse0 o kuźwa, niezłe... Zaraz powiem mojemu, że jest dziki, bo on o tym nie wie :-(
PS. Wychodzi kiedy chce (ma klapkę), latem całymi dniami wygrzewa się w słońcu, gdy mu za ciepło to idzie pod gruszę do cienia. Zimę spędza w domu raczej, pewnie mu za zimno i z nami siedzi. Pozdrowienia od dzikusa!
Tak po za tym, trudno pchlarzowi założyć obróżkę z dzwonkiem na karczycho, żeby biedne wróbelki miały jakieś szanse? A może już to zrobiłeś? Jeżeli nie- gorontzo polecam.
Fajna Kitku, przypomina mi mojego drugiego ʕ•ᴥ•ʔ
#!$%@? to jest przyroda, nie ingeruje w nią i tak to juz bywa, że jeden drugiego zjada. Mając taki tok rozumowania Afrykę należy wywrócić do góry nogami, aby zwierzaki sobie krzywdy nie zrobiły.