Wpis z mikrobloga

Pamietam jak zjawiłem się na proteście prawakow, którzy protestowali przeciwko rzekomej naszej agresji w strefie gazy, o mało im dupska nie popękały jak mnie zobaczyli (a na pamiątkę zostało takie oto foto).
#neuropa #zydzi #polska #izrael #polakicebulaki #polakibiedakicebulaki #bekazprawakow #polityka
S.....h - Pamietam jak zjawiłem się na proteście prawakow, którzy protestowali przeci...

źródło: comment_XRtoNkl9a8wIi4e82YHPwOX7FzioUsRw.jpg

Pobierz
  • 57
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

To jest wolny kraj i każdy ma prawo protestować gdzie mu się podoba

@Smakoshh: co ty, wyborczej nie czytasz? Przecież wg wyborczej ten kraj nie dość, że nie jest wolny, to w dodatku jest mega antysemicki i żydów biją co krok.

Zatem skoro nikt cię nie obił, to oznacza, że zdjęcie fejk (no bo przecież GW nie kłamałaby?)
  • Odpowiedz
@Smakoshh: Protest prawaków, a na zdjęciu flaga narodowo-socjalistycznego NOP ( ͡° ͜ʖ ͡°) Zero wolności, socjalizm, rządy autorytarne, likwidacja kapitalizmu i wolnego rynku. Prawactwo jak się patrzy.
  • Odpowiedz
@Smakoshh: ja spotkałem kiedyś na Krakowskim Przedmieściu Leszka Bubla i go przywitałem głośnym "Szalom". Udawał, że nie słyszał. Co nie zmienia tego, że popieram Palestyńczyków.
  • Odpowiedz