To jest wolny kraj i każdy ma prawo protestować gdzie mu się podoba
@Smakoshh: co ty, wyborczej nie czytasz? Przecież wg wyborczej ten kraj nie dość, że nie jest wolny, to w dodatku jest mega antysemicki i żydów biją co krok.
Zatem skoro nikt cię nie obił, to oznacza, że zdjęcie fejk (no bo przecież GW nie kłamałaby?)
@Smakoshh: Protest prawaków, a na zdjęciu flaga narodowo-socjalistycznego NOP ( ͡°͜ʖ͡°) Zero wolności, socjalizm, rządy autorytarne, likwidacja kapitalizmu i wolnego rynku. Prawactwo jak się patrzy.
@Smakoshh: ja spotkałem kiedyś na Krakowskim Przedmieściu Leszka Bubla i go przywitałem głośnym "Szalom". Udawał, że nie słyszał. Co nie zmienia tego, że popieram Palestyńczyków.
Nie wiem jak wy możecie zagadywać do lasek na żywo, dosłownie każda do której chciałem zagadać po chwili witała się ze swoim chłopakiem, albo do niego pisała, dziś miałem takie 2 przypadki xD #tinder #zwiazki #randki
#neuropa #zydzi #polska #izrael #polakicebulaki #polakibiedakicebulaki #bekazprawakow #polityka
@Smakoshh: co ty, wyborczej nie czytasz? Przecież wg wyborczej ten kraj nie dość, że nie jest wolny, to w dodatku jest mega antysemicki i żydów biją co krok.
Zatem skoro nikt cię nie obił, to oznacza, że zdjęcie fejk (no bo przecież GW nie kłamałaby?)
To z serii jeden rabin powie tak a inny powie nie?
Komentarz usunięty przez autora
@Smakoshh: rzekomej xd
Komentarz usunięty przez autora