Aktywne Wpisy

Anoniemamowy +37
Jestem alkoholikiem, stoczyłem się wiele razy. Żona zawsze mi pomogła. Ostatni upadek sprawił, że postanowiłem wziąć się za siebie na 100%. Chodzę na AA, nie piję od 3 tygodni, zacząłem więcej pracować, przyjmować zlecenia dla siebie żeby zarobić więcej kasy, wziąłem się za jazdę na rowerze(sport). Poprosiłem żonę żeby nie piła(ona nie ma problemu z alkoholem), potrzebuje jej wsparcia. Jak ze znajomymi pojedziemy nad jezioro to w dupie mam to, że oni

frugASS +26
po domu chodzicie w kapciach, w skarpetkach czy na bosaka?
źródło: 049293ff5245decd29656868ecc59453
Pobierzjakkkk
- boso 26.5% (81)
- w kapciach 46.4% (142)
- w skarpetkach 27.1% (83)

teraz jest full-bleed banner, p------e kolory, push notifications i SPA portfolio w Reactie
@chwed: Wincyj adbloków używajcie to zobaczycie jakość na stronach ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Tak dobrze widzicie. Po wejściu na stronę widzę uwaga 0% merytorycznej treści! Niech giną.
źródło: comment_GkYTxFKHIHzFSl1lQzzgWYVu5vYe961Z.jpg
PobierzPora zrozumieć, że tworzenie treści i ich wydawanie to koszt a wy byście chcieli wszystko za darmo. Reklamy be? Płatne subskrypcje be? No to nie ma co oczekiwać jakości..
I jeszcze jedno, bo zara ktoś napisze że bez adbloków
@chwed: Kiedyś miałem podanego maila na stronie, nigdy więcej ( ͡° ʖ̯ ͡°)
źródło: comment_4v3qdyF4Z4qZbBYkf0QUYGo7iKtNFpNH.jpg
PobierzProblem pojawia się z pkt. 4. Niestety, informacja o ciasteczkach jest zazwyczaj za mała w stosunku do tego, czego wymaga prawo. Nawet serwisy typu allegro, olx, onet itd. zmniejszają ilość tekstu, łamiąc tym samym przepisy. Nikt się jednak tego nie czepia, bo jest to szczegół. Poprawne skonstruowana informacja o plikach cookies jest praktycznie nie do napisania w mniej niż 1000 znaków.
Punkty 6 i 7
Komentarz usunięty przez autora