Wpis z mikrobloga

@dudi_: czasami żałuję, że do Stelvio nie wejdzie taki szeroki kapeć :( Oświetlenie widzę też konkret. Masz siodło Brooksa? Też się nad nim zastanawiam, ale martwi mnie, że mega często jeżdżę w deszczu. Może sobie kupie coś z tej serii Cambium.
  • Odpowiedz
Oświetlenie widzę też konkret.

@geuze: Mam proxa 2x cree z kolimatorami, żeby tak nie ślepiły, a pozycyjne mam jakiś szajs z gearbrsta za 2$

Masz siodło Brooksa? Też się nad nim zastanawiam, ale martwi mnie, że mega często jeżdżę w deszczu.

Deszcz trochę go zmiękcza, po pierwszej ulewie się mega ułożył pod tyłek. Trzeba pamiętać o konserwowaniu go, to dłużej posłuży. Aczkolwiek znam ludzia, który deszczem wykończył siodło. Ja w
  • Odpowiedz
@dudi_: jak już to kupowałbym B17 albo własnie C17. Już miałem zamawiać B17 w zeszłym roku, ale kupiłem nowy rower, sakwy i inne duperele i siodełko musi poczekać. Szczerze mówiąc wolałbym sobie odejmować czynności serwisowych niż je dodawać, a często jeżdżę w deszczu, zostawiam rower na zewnątrz czy pod wiatą, ale która nie zawsze dobrze chroni od wody. O Cambium czytalem bardzo pochlebne opinie. Ponieważ jeżdżę przez większość czasu bez
  • Odpowiedz