Wpis z mikrobloga

##!$%@?

Hajsu jak lodu, dziecko jest, kompletnie się nie dogadujemy.

Narzyczona kupiła mi prezent na święta wyjazd w góry dla dwóch osob. Niby nic ale fajne na 4 dni bo dawno nigdzie nie byliśmy .

Na zajutrz mówi mi że ten związek się rozpadnie i tak za kilka lat jak nasze dziecko będzie starsze. Trochę w szoku i zdegustowany wyjechałem przed Sylwestrem mówiąc że nie będę z nią spędzał Sylwestra po tym co powidziala , poza tym mam prace do 18 w sylwka.

Chyba zrozumiała swój błąd bo zaczęła pisać itp. Potem znów kłótnia. Parę dni przed terminem wyjazdu piszę do niej (została od swiat u rodziny ) pytam się co z tym wyjazdem czy jedziemy razem. Na zapytanie dostałem odpowiedź :
"Twoja sprawa co z nim zrobisz "
"Z kim jedzissz"
"Szczerze mówiąc wolałabym nie jechac"
"Auta ci nie pożycze" (moje w naprawie aktualnie)

Prosiłem ja aby jechała , mówiłem że to przykre co robi, potem zacząłem ją wyzywać i w końcu powidzialem że to koniec i będziemy kontaktować się tylko ws dziecka bo robi wszystko aby ten związek się rozpadł .

Chwilę później piszę że jednak pojedziemy razem .

#logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #zwiazki
  • 13
Odpuścić to wszystko czy kombinować jeszcze ?

@Umorusany: zbieraj dowody... jak najszybciej zacznij zbierać dowody na zdegenerowanie partnerki bo kobiety nie mają skrupułów, aby wyciągnąć publicznie wasze najskrytsze sekrety jeżeli da jej to określony zysk nie musisz wszystkiego używać i niszczyć jej życia, ale lepiej być uzbrojonym

zastanów się czego chcesz i czy da się to uzyskać drogą pokojową jeżeli nie to będąc już uzbrojonym możesz walczyć o to co chcesz
@Umorusany: uwazaj co piszesz w sms-ach o co ona ci przysyla. Generalnie uwaga tez na to czym dzieli sie na FB itd. Staraj sie na nia nie krzyczec aby nie mogla ciebie nagrac. Nie wiem czy to ten typ kobiety ale sa takie ktore jej to podpowiedza

nie jesteśmy małżeństwem

a to sprawa trudniejsza ale #!$%@? go wie. Sprawa do wygrania i przegrania( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Umorusany: Nigdy i to pod żadnym pozorem nie podnoś na nią głosu, unikaj kłótni.
One przygotowują się do rozstania nawet przez kilka lat, zbierając w tym czasie dowody.
Nawet jeśli nie jesteście małżeństwem, to i tak będzie walczyć o usunięcie Ciebie z życia dziecka i wysokie alimenty.