Wpis z mikrobloga

Patrzcie - niby to TVN, konkurencja zajmuje się organizacją medialną WOŚP co wcale nie przeszkadza Polsatowi w szerokim informowaniu o całej akcji. Jest wyjaśnienie, materiały filmowe, łączenie live z reporterem.

A w publicznej TVP Info obecnie leci news o działalnosci Caritasu - dam im szansę i poczekam do Wiadomości o 19:30. Jeżeli będzie tak jak w zeszłym roku uznam to za kolejny skandal...

#tvpis #polsat #media #wosp
MarianoaItaliano - Patrzcie - niby to TVN, konkurencja zajmuje się organizacją medial...

źródło: comment_zJgQLWsx01toNE7SeEYl4ij64sxTILNw.jpg

Pobierz
  • 164
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Czyli tak, autor jest zły ze nie pokazują wośp, ale jak sie dowiaduje, że pokazują to też źle i dalej jest zły. Pomijam już tak oczywisty, ale nie zrozumiały dla autora fakt, że TVP jest jak chorągiewka na wietrze i działa zgodnie z zamysłem partii aktualnie znajdującej się przy korycie - czytaj za PO był Bronek i jego czekoladowe gołębie, za PIS jest Macierenko i jego przeżycia - nie wiem co Cię
  • Odpowiedz
@MarianoaItaliano: po prostu nie potrafisz się przestawić. Dawniej robili sztuczne dmuchanie tej orkiestry, dawali z 30 osób przed kamerę i owsiaka co drze się i jąka DZIEJE SIĘ OJ DZIEJE SIĘ ALE SIE DZIEJE i udawali, żę tam jest kilka tysięcy osób, gdzie tak naprwadę były pustki. Mnie to np. w ogóle nie obchodzi, nie uważam, żeby to bylo jakieś ogromne wydarzenie na skalę Polski, żeby aż w wiadomościach musieli
  • Odpowiedz
@K_aro: no i zapewne pismo tyczyło się nie wspierania WOŚP będąc na służbie. Natomiast ty źle zrozumiałeś samo pismo. Tak samo było w zeszłym roku i tak powinno być cały czas. Jeśli WOŚP zapłaciłoby za amortyzację sprzętu, który byłby wystawiany w celu promowania WOŚP, to nie byłoby problemu. Natomiast w skali całego kraju sama amortyzacja sprzętu i wypłacone pensje w ten jeden dzień kosztowałaby setki tys. złotych jeśłi nie około
  • Odpowiedz
@niemamhumoru: Nie p---------e takie, tylko instytucje publiczne nie powinny wyrabiać strat w amortyzacji urządzeń charytatywnie, kwestując na prywatną organizację. W godzinach pracy też kwestujesz za orkiestrą? Chodzisz z puszką po zakładzie pracy? Szef płaci ci za to? Nie. Dlatego Tomasz się na ciebie patrzy.
  • Odpowiedz