Aktywne Wpisy
ciekawehistorie +2412
Dzień dobry,
Nazywam się Tomasz Czukiewski. Jestem dziennikarzem i autorem kanału historyczno - społecznego: CiekaweHistorie
Nigdy nie robiłem q&a a jeśli je robić to w miejscu gdzie wszystko się zaczęło. Prawie dokładnie pięć lat temu (styczeń 2018) dzięki wykopowi mój pierwszy film "Głos Hitlera" zdobył duży zasięg, co dało mi niezbędną motywację do robienia następnych filmów.
Jutro
Nazywam się Tomasz Czukiewski. Jestem dziennikarzem i autorem kanału historyczno - społecznego: CiekaweHistorie
Nigdy nie robiłem q&a a jeśli je robić to w miejscu gdzie wszystko się zaczęło. Prawie dokładnie pięć lat temu (styczeń 2018) dzięki wykopowi mój pierwszy film "Głos Hitlera" zdobył duży zasięg, co dało mi niezbędną motywację do robienia następnych filmów.
Jutro
#perfumy
@HansLanda88 oczywiście że lepsze. Kadzidło w stylu Comme des Garcons. A Private Blend... Uwielbiam. Szczególnie Oud Wood. Przy zakupie największej flaszki 250ml cena za mililitr nienajgorsza, ale ja bym się nie zdecydowała na rozbiórkę i tak, za dużo roboty, odlewania, wysyłania, a sama zostałabym z ogromnym flakonem bez atomizera, bo to przecież splashe.
Dla mnie osobiście po przewąchaniu klonów, imitacji i oryginału, Aventus jest...ok.
Po prostu ok i nic więcej. Nigdy nie zarzuce im, że są to popłuczyny, ale cena...kosmos :)