Aktywne Wpisy

curiousboi +162
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Słyszałem dzisiaj jak taka lekko specyficzna laska prowadziła rekrutację i pytała o regexy. Nie pozwoliła typowi zajrzeć do dokumentacji, a przecież nikt normalny tego nie pamięta xD #programista15k #pracait

#gearbest
@Radzioo1: zacznijmy od tego że przesyłka priorityline z Chin/HK nie znajdzie się na WER Zabrze bo nie ma jak ( ͡° ͜ʖ ͡°)
wpisów o VAT przy Priorityline nie widać było od czerwca/lipca
Przy #lightinthebox raczej bedzie wpadka i zwrot - pytanie czy zwroca wszystko i czy na paypal czy jako srodki na koncie do nastepnego zakupu
Paczki z LiB mają zwykle deklarację sprzed zbicia ceny, VAT jest jeden z bardziej prawdopodobnych
@widmo82: Zawsze mam USD ustawione (i płace w USD bez przewalutowania). Co do deklaracji - też właśnie o tym czytałem i dlatego wolałem się jeszcze dopytać tutaj na wykopie. (ʘ‿ʘ)
@KaroleKKV: Posiadam aktualnie MSI GE62 Apache Pro (
@KaroleKKV: kiedy usuniesz konto tak jak obiecałes?
@Radzioo1: jeżeli chcesz edytować filmy czy robić coś w Cadzie to tak. W przeciwnym razie nie.
1. Założyć konto walutowe z kartą (gdzie?)
2. Dokonać na nie wpłaty w dolarach lub w złotówkach i przewalutować (co lepiej?)
3. Założyć konto na Paypal i podpiąć kartę walutową
4. Zapłacić opcją Paypal, zaznaczając przewalutowanie przez kartę (bo przez PP chyba wyjdzie drożej)