#anonimowemirkowyznania Mirki, niedługo zmieniam pracę, a razem z nią miejsce zamieszkania. W związku z tym, mam pytanie - jak się poznaje nowych ludzi? XD Tutaj mam swoich przyjaciół i wizja samotności w wielkim mieście mnie trochę przytłacza. Wiadomo - poznam ekipę z pracy. Ale nie będę przecież spędzał z nimi całego wolnego czasu, bo chyba bym oszalał. Tak, tak - wiem, hobby łączy ludzi. Tylko moje hobby, to siłka, muzyka i motoryzacja. Jak mam znaleźć znajomych na pakerni? To, że z kimś tam pogadam i pośmieszkuję nie sprawi, że wezmą mnie do swojej ekipy. XD Na koncercie nikogo nie poznam, z resztą - nie wyobrażam sobie iść na imprezę samemu. Zespół nie wchodzi w grę, bo jestem jeszcze za słaby, a produkując muzykę na kompie, nie poznam nikogo (no chyba, że stałby się cud i stałbym się popularny, wtedy to co innego). Ech, Mireczki, stanie w miejscu mnie dusi, ale pójście do przodu też jest ciężkie.
@AnonimoweMirkoWyznania: a nie rozkminiasz tego za bardzo? Wymyślasz potencjalny problem na razie.Nowa sytuacja wprowadza nieskończone możliwości tego, jak potoczy Ci się poznawanie ludzi.
@AnonimoweMirkoWyznania: Przez swoich ludzi z pracy poznasz też innych ludzi, będą imprezy, itd. To wychodzi w sposób naturalny,tylko trzeba wychodzić z domu ;)
Mirki, niedługo zmieniam pracę, a razem z nią miejsce zamieszkania. W związku z tym, mam pytanie - jak się poznaje nowych ludzi? XD Tutaj mam swoich przyjaciół i wizja samotności w wielkim mieście mnie trochę przytłacza.
Wiadomo - poznam ekipę z pracy. Ale nie będę przecież spędzał z nimi całego wolnego czasu, bo chyba bym oszalał. Tak, tak - wiem, hobby łączy ludzi. Tylko moje hobby, to siłka, muzyka i motoryzacja. Jak mam znaleźć znajomych na pakerni? To, że z kimś tam pogadam i pośmieszkuję nie sprawi, że wezmą mnie do swojej ekipy. XD Na koncercie nikogo nie poznam, z resztą - nie wyobrażam sobie iść na imprezę samemu. Zespół nie wchodzi w grę, bo jestem jeszcze za słaby, a produkując muzykę na kompie, nie poznam nikogo (no chyba, że stałby się cud i stałbym się popularny, wtedy to co innego).
Ech, Mireczki, stanie w miejscu mnie dusi, ale pójście do przodu też jest ciężkie.
#niebieskiepaski #rozowepaski #gownowpis #gorzkiezale #zalesie #przegryw
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: kwasnydeszcz