Aktywne Wpisy
Jkl777 +21
Pisanie z dziewczyną:
Napiszesz zwykłe hej, co tam - jesteś nudny
Napiszesz coś głupiego nietypowego/zabawnego - jesteś dziwakiem
Napiszesz jej komplement - jesteś spermiarzem
Napiszesz ciekawe rozbudowane otwarte pytanie - jesteś nachalny prowadzisz rozmowę jak przesłuchanie
XDDDDDD i tak można wymieniać godzinami mnie osobiście to pisanie z dziewczynami męczy w c--j
Napiszesz zwykłe hej, co tam - jesteś nudny
Napiszesz coś głupiego nietypowego/zabawnego - jesteś dziwakiem
Napiszesz jej komplement - jesteś spermiarzem
Napiszesz ciekawe rozbudowane otwarte pytanie - jesteś nachalny prowadzisz rozmowę jak przesłuchanie
XDDDDDD i tak można wymieniać godzinami mnie osobiście to pisanie z dziewczynami męczy w c--j
Nooleus +91
I nie zapraszam do dyskusji.
Laska okazała sie zdrowo jebnięta xD Wczoraj poszedłem wcześnie spać około 17 budzę się po około 2 godzinach a tu kilka nieodebranych połączeń od niej smsy. Dzwonie pytam do niej co się stało a ona zaczeła osądzać mnie o zdrade powiedziała żebym w---------ł- dosłownie i się rozłączyła.Mi tylko sie chciało śmiać i czułem żenade i postanowiłem zerwać z nią kontakt. Około 22 zaczeła mnie przepraszać , dzwonić zapłakana że jak jej nie wybacze to sie potnie?
Z wyjebki powiedziałem że wybacze te słowa ale i tak nie mam zamiaru z tą psycholką mieć coś wspólnego. No więc tak xD
#tinder #logikarozowychpaskow #zwiazki #stulejacontent #podrywajzwykopem
Teraz pytanie czy kiedyś nie wyjrzysz przez okno, a tam będzie ona, zapłakana prosząca żebyś wrócił ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
https://www.wykop.pl/wpis/29165827/#comment-103543241
Komentarz usunięty przez autora
@hanszimmerman33: żanujący bait