Wpis z mikrobloga

Szczerze to zagrałem może dwa razy Ying. Jestem graczem z tych wymagających i jak nauczę grać danym operatorem wtedy przechodzę do kolejnego ( w rankedach gram może 6cioma operatorami). Denerwuje mnie bardzo to marudzenie, że jakiś operator jest zbyt OP, albo ma za mocną broń- jest taki według Ciebie? Gram nim, a nie marudz! Pozdrawiam!
  • Odpowiedz
@Formek: LMG Ying jest świetną bronią do tapowania z ACOGiem. Ma dość kontrolowalny odrzut i dużo pestek. Jak wpadniesz na przeciwnika oślepionego gadżetem to jest bez szans.
  • Odpowiedz
@Formek: @uriel_ck: Monty jest postacią z którą mam poważny problem, bo jak ten #!$%@? schowie się w rogu na secure to nie ma wuja żeby go stamtąd wyciągnąć w pojedynkę. Sprawy nie ułatwia też to, że czasem trafienia po prostu nie wchodzą. W przypadku Blitza to jest szczególnie widoczne i frustrujące.
  • Odpowiedz
Z Monty jest w takiej sytuacji ciężko, ale jest pewien sposób: trzeba stanąć wzdłuż ściany (jak najbliżej) wychylic się i wtedy jest spora szansa że trafi się go między ścianą a tarczą. Jak to nie przejdzie to się robi jeszcze tak, że stajesz w pewnej odległości od niego tyłem (tak, żeby go sprowokować do tego żeby on próbował Ciebie zabić. Kiedy usłyszysz że rozkłada tarczę wtedy się odwracają i wolisz mu banie,
  • Odpowiedz