Aktywne Wpisy
krzysztof48 +138
#paragonygrozy #napiwek #krakow Nie mój, ten kradziony ale tak się zastanawiałem w domu czemu dużo więcej zapłaciłem w tym lokalu. Miłego drogiego wypoczynku
źródło: temp_file570599887942943474
Pobierz
zyxinx +258
#dom #nieruchomosci #deweloper #polska
[Nawiązując do wpisu z dnia 8.06.25r. : ]( https://wykop.pl/wpis/81872839/dom-nieruchomosci-prawo-deweloper-mirki-i-mirabelk/strona/1 )
Po akcji ze zrywaniem kartki informacyjnej o usunięciu wiaty przez jednego z sąsiadów postanowiłem iść krok dalej i wydrukowałem 23 kopie i wrzuciłem każdemu mieszkańcowi do skrzynki na listy, żeby mieć pewność że każdy jest poinformowany. Widać, że któryś z sąsiadów bardzo się pieklił z tego powodu, bo postanowił wrzucić mi tą
[Nawiązując do wpisu z dnia 8.06.25r. : ]( https://wykop.pl/wpis/81872839/dom-nieruchomosci-prawo-deweloper-mirki-i-mirabelk/strona/1 )
Po akcji ze zrywaniem kartki informacyjnej o usunięciu wiaty przez jednego z sąsiadów postanowiłem iść krok dalej i wydrukowałem 23 kopie i wrzuciłem każdemu mieszkańcowi do skrzynki na listy, żeby mieć pewność że każdy jest poinformowany. Widać, że któryś z sąsiadów bardzo się pieklił z tego powodu, bo postanowił wrzucić mi tą
źródło: po akcji
Pobierz

Miruny! Chciałbym nauczyć się podstaw programowania. Zacząłem od filmików odnośnie C++ pana Mirosława Zelenta na YT, bo tak mi ktoś polecił. Czy to dobry wybór? Co polecacie dalej? Jak wy zaczynaliście przygodę z programowaniem? Warto?
Ja to za wszelką powtarzam, że uczenie się z YT jest dla mnie bez sensu. Za wolno i nie wchodzi wiedza. No ale co kto lubi.
(np napisałem sobie program który sprawdza wiek i jeśli nie mam 18 lat to wyzywa mnie od szczylów i gówniarzy - siedze i rżę do kompa). Wiadomo, ze od razu większych aplikacji nie będę pisał ;P
@Alodnog: Moja styczność z programowaniem była taka, że w liceum (klasa informatyczno-językowa) 10 lat temu na kartkach jakieś algorytmy rysowaliśmy.
Jak poznasz podstawy to najwyżej zmienisz język.
Według mnie, najlepsza metoda to książki i tutoriale.
Każda szanująca się technologia / język ma dobry tutorial. No i pisanie własnego kodu. To jest najważniejsze.
Nauczysz się tylko jak robić błędy.