Aktywne Wpisy
KingaM +11
Aaaaaa, już naprawdę nie wytrzymuję i czuję, jakby nie dało się uciec z własnej głowy. Zawsze myślałam, że jestem stabilna, ale okazuje się, że wszystko ma swoje granice – moje ego jest teraz w rozsypce, nie spałam prawie nic, a czeka mnie jeszcze harówka. Mam dość tego stanu, serio.
Zawsze myślałam, że jestem silna albo przynajmniej normalna, ale teraz widzę, że bez pomocy specjalisty chyba sobie nie poradzę. I to ja –
Zawsze myślałam, że jestem silna albo przynajmniej normalna, ale teraz widzę, że bez pomocy specjalisty chyba sobie nie poradzę. I to ja –
anoysath +273
Poniedziałek! Zaplusuj młyn wodny, a w nadchodzącym tygodniu otrzymasz 1000 złota ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#heroes3 #homm3 #heheszki #glupiewykopowezabawy #poniedzialkowymlynwodny
#heroes3 #homm3 #heheszki #glupiewykopowezabawy #poniedzialkowymlynwodny
Jakie buty kupić na tę okazję? Przeglądałem różne fora, ale nie znalazłem zbyt konkretnych informacji. Dzisiaj jadę do sklepu i będę przymierzał. Czy SALOMON X ACCESS 80 (lub inne z tego sklepu) byłyby ok?
https://www.decathlon.pl/C-1003261-buty-narciarskie/N-425941-cena~od-329.99-do-718~z%C5%82/N-425942-p%C5%82ec~mezczyzna
Chciałbym przeznaczyć na ten zakup max. 700 zł
#narty
Komentarz usunięty przez autora
Zobaczysz czy podejdzie ci ten sport i wtedy myśl nad zakupem butów za 700zl
Komentarz usunięty przez autora
Dopiero gdy juz wiedzialem co i jak, co czuję, co lubie to po drugim sezonie kupilem sprzet na wyprzedażach.