Mirki, mam 26 lat i w tym roku jadę pierwszy raz na narty.
Jakie buty kupić na tę okazję? Przeglądałem różne fora, ale nie znalazłem zbyt konkretnych informacji. Dzisiaj jadę do sklepu i będę przymierzał. Czy SALOMON X ACCESS 80 (lub inne z tego sklepu) byłyby ok?
Wiesz, chyba mają tu racje z wypożyczeniem sprzętu. Na swoich pierwszych nartach wyrżnęłam kilka takich fikołków, że już więcej jeździć nie chcę :) Gdybym kupiła sprzęt to byłyby to pieniądze wyrzucone w błoto.
@Dom79 dobrze Ci ludzie radza. Nie warto na pierwszy raz kupowac sprszetu. Potem jak bedziesz pewmy, ze chcesz sie dalej rozwiajac to mozesz pomyslec o zakupie sprszetu, ale tez jezeli Twoje narciarstwo bedzie sie ograniczac do wyjazdu raz do roku na tydzien do bialki to odpusc
@Dom79 wow, niezłe porycie xD od dzisiaj chodzę na basen tylko w skarpetach, bo jeszcze grzyba dostanę :D Nie ma co się stresować, jak poprosisz gościa to pewnie spryska buty przy tobie i będziesz pewny, że niczym się nie zarazisz
@Dom79: Jeżeli zdecydujesz się kupić, to na przymierzanie weź skarpety takie jakich będziesz używał na stoku. I żeby Cię nie pokusiło jeździć w dwóch parach. Osobiście polecam na początku wypożyczyć jeżeli będą to twoje pierwsze kroki na nartach. Przy kupnie będziesz choć trochę miał pojęcie czego powinieneś od butów oczekiwać.
@Dom79: Buty kupuj tylko w dobrym sklepie. Nie wiem skad jestes ale nieżle dobieraja buty np w Intersporcie. Dobór butów to jakies 2 godziny bo musisz w nich postac, spasowac sie itd. Nie kupuj butów jak nie masz o tym pojecia bo to wbrew pozorom skomplikowane. Odchuchowo kupisz za duze.
Jakie buty kupić na tę okazję? Przeglądałem różne fora, ale nie znalazłem zbyt konkretnych informacji. Dzisiaj jadę do sklepu i będę przymierzał. Czy SALOMON X ACCESS 80 (lub inne z tego sklepu) byłyby ok?
https://www.decathlon.pl/C-1003261-buty-narciarskie/N-425941-cena~od-329.99-do-718~z%C5%82/N-425942-p%C5%82ec~mezczyzna
Chciałbym przeznaczyć na ten zakup max. 700 zł
#narty
Nie ma co się stresować, jak poprosisz gościa to pewnie spryska buty przy tobie i będziesz pewny, że niczym się nie zarazisz
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora