Aktywne Wpisy

jmuhha +260
Ktoś mi powie jak Polacy w mieszkaniu 45 m2 mają mieć dziecko albo wziąć na starość rodzica i się nim opiekowac?
#nieruchomosci
#nieruchomosci
źródło: 1000017781
Pobierz
WielkiNos +265
Bal 14 letnich dziewczynek z podstawówki, a myślałam, że sylwester 40 letnich rozwódek ¯_(ツ)_/¯
#p0lka #bekaztwitterowychjulek #modadamska #takaprawda #przemysleniazdupy
#p0lka #bekaztwitterowychjulek #modadamska #takaprawda #przemysleniazdupy
źródło: temp_file7089257435837237352
Pobierz

Owal-emcedwa
Jeden z najlepszych debiutów w polskim hip-hopie( w mojej ocenie najlepsza płyta hiphopowa w 2002 roku).
Owal-właściwie Jacek Wieczorek (ur. w 1982) polski raper, reprezentant sceny poznańskiej.
Po epizodzie 2 "rapnastyk" Owal wydał jeszcze dwie płyty, nie tak dobre jak debiut, ale również trzymające poziom.
Uważam, że poza jego dokonaniami muzycznymi, na szacunek zasługuje również to, że Owal wiedział od początku, co chce robić w życiu, wycofał się z rapu w odpowiednim momencie, ukonczył studia techniczne i dzisiaj jest #programista15k
Płyta Rapnastyk II towarzyszyła mi przez wiele lat w okresie dorastania i uważam że jest ponadczasowa, a tracki takie jak "Życie (nie) jest piekłem, panta rhei, tak już jest czy kontrast (z gościnnym udziałem Sykusia i Wiśni) pomagały przetrwać trudne chwile, których mi nie brakowało, a z utworem ostatnia w nocy mam bardzo miłe wspomnienia związane z pierwszym pocałunkiem z dziewczyną na obozie:)
Pozdrawiam wszystkich, oddaję hołd Panu Jackowi i polecam sprawdzić tego klasyka:)
Płyta Epizod II