Jak na trochę ponad 5 minut montażu to jestem zadowolony ( ͡°͜ʖ͡°) Piosenka ''Świat według Piastów'' autorstwa @jamtojest, dźwięk dalej z odcinka ''Żeby im gul skoczył'', obraz z dwóch fragmentów serialu z profilu TVP VOD na YT. Jakbym posiedział dłużej to bym bardziej posynchronizował, ale to tak na szybko sklecone ( ͡°͜ʖ͡°)
@MarianoaItaliano: No całkiem w pytkę xD Ewentualnie by można było na początek walnąć taki splash screen z tego meme, od którego się wszystko zaczęło ( ͡°͜ʖ͡°)
@jamtojest: Cieszę się że nie ganisz że cię najpierw nie spytałem o zgodę :P W sobotę posiedzę dłużej, bo to skleciłem w kilkanaście minut to pomyślę jak to lepiej zrobić. Chodzi mi po głowie wykorzystanie odcinków Kiepskich ulokowanych w średniowieczu xD
@MarianoaItaliano: Noo tylko to potrzeba czasu, a z taką akcją trzeba działać szybko, dokąd Korona Królów nie spowszednieje ( ͡°͜ʖ͡°) To co jest to i tak mega xD
@jamtojest: Do jutra myśle że mem się nie wyczerpie xD Jeszcze specjalnie wyrenderowałem plik w 720x405 żeby szybciej poszło, bo mam taki sprzęt że w FHD to by renderował do jutra ( ͡°͜ʖ͡°)
@kompocki: Tak jak mówię, to było robione w 5 minut - znalazłem trailer korony i jakąś scenę kłótni i tyle, jakbym znalazł odcinek któryś to by łatwiej poszło bo bym wiedział które sceny dobrać.
@j4pko: K---a nie wiem, w trumnie chyba. Nie było go w trailerach które wykorzystałem bo prawdopodobnie uznali że nie ma po co go umieszczać skoro zaraz umrze.
@guma888: Wiem że skopane, chcieć to posynchronizować to by trzeba posiedzieć trochę dłużej, tym bardziej że nie zawsze dopasujesz długość wypowiedzi bohaterów, to i tak jeden z niewielu dialogów który pasował akurat do tej sceny. Większość dialogów pomiędzy Ferdkiem a Halinką zaczyna się od ''Halinka, śpisz'' - ''No śpie bo co'' xD
Piosenka ''Świat według Piastów'' autorstwa @jamtojest, dźwięk dalej z odcinka ''Żeby im gul skoczył'', obraz z dwóch fragmentów serialu z profilu TVP VOD na YT. Jakbym posiedział dłużej to bym bardziej posynchronizował, ale to tak na szybko sklecone ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#koronakrolow #heheszki #kiepscy
źródło: comment_0AfEdpiAgHN1WYXpCeGJhD0CDag3fbdF.jpg
Pobierzźródło: comment_puLDNMKEpM81f5eitflpo0ghLs0EYlcx.jpg
Pobierzale ten tekst piosenki od początku był drewniany jak polska za łokietka
Oslo to "jajco" na końcu to najlepsze co do tej pory zagrała Aldona xDDDD
źródło: comment_mXCBJ8BsLWVSa50cYVHKxxX1GbzzW0zQ.gif
Pobierz