Aktywne Wpisy
Van-der-Ledre +55
Podsumowanie godzinnego wywiadu Davida Gruscha z Ross Coulthart dla NewsNation. Warto zaznaczyć, że żadne dowody na poniższe twierdzenia nie zostały dotychczas przedstawione opinii publicznej.
Personel, z którym Grusch był w kontakcie, udzielił mu szczegółów na temat tajnych programów, nad którymi pracują, a ten uznał je za wiarygodne.
1--Grusch prowadził śledztwo w tej sprawie przez 4 lata, zanim uznał, że jest wiarygodne i w 100% potwierdzone, a następnie przedstawił swój raport do Dyrektora
Personel, z którym Grusch był w kontakcie, udzielił mu szczegółów na temat tajnych programów, nad którymi pracują, a ten uznał je za wiarygodne.
1--Grusch prowadził śledztwo w tej sprawie przez 4 lata, zanim uznał, że jest wiarygodne i w 100% potwierdzone, a następnie przedstawił swój raport do Dyrektora
Mircy, taka sytuacja. Na lokalnej rzecze na której hobbystycznie wędkuje od małego, pierwszy raz w życiu miałem konfrontację ze strażą wędkarską. No i średnio mili panowie zaproponowali mandat za brak karty + brak zezwolenia na kwotę 400 pln. Pewnie gdybym latał z siatką, kłusował czy ogólnie wchodził w szkodę rzece na której wędkowałem, to bym z pokorą mandat przyjął i wdzięczny był że tylko tyle, a że wędkuje typowo hobbystycznie, raz na
@hachorek: może jak zrobisz magistra to nauczysz się pisać poprawnie skróty :)
to po co poszedłeś na te studia i teraz płaczesz?
a jak nie jarają cie bity to było iść na grafika
@hachorek: Wiecej lat doświadczenia, bardziej ambitne projekty niż kolejna CRUDowa appka i Ci sie to przyda, spokojnie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
* Tworzenie ogromnych systemów backendowych
* Big data i ogólnie data science
* Systemy symulacji
* Pisanie aplikacji wymagających dużej wydajności ( systemy operacyjne, bazy danych, wszelkiego rodzaju serwery sieciowe )
Heck, ja pracuję w Security i mi się to bardzo przydaje ( ͡° ͜ʖ ͡°)