czytam sobie o prankach #4chan i srogo kisne XD Taylor Swift miała przyjechać zagrać koncert do szkoły, która będzie miała najwięcej głosów i wygrała szkoła dla głuchych XDD #heheszki #gownowpis
@bartlej: no widzę, że jakiś pajac zrobił wideo, który nie śledził na 4chanie tematu na bieżąco i nie wie co było ważną informacją a co błądzeniem i pieprzeniem
@priveth: smutne ze byli tacy niemili dla Taylor. dziwne, bo mi sie wydaje ze jest lubiana 4chanie, przynajmniej na /pol/u ("Aryan Goddess" i te dowody ze niby postowala na 4chanie). ale nie wiem, ja na takie brzydkie strony nie wchodze.
@priveth: taka bezcelowa zlosliwosc, slabe jak na niby mistrzow trollowanie dzieki ktorym np. Trump zostal prezydentem. trollowanie fanow justina biebera czy fanow apple jeszcze ma sens, bo sa obiektywne powody dla ktorych mozna ich nie lubic. ale czemu Taylor? nie ma powodow dla ktorych ktos moglby nie lubic Taylor albo jej fanow. dla tej szkoly dla gluchych to pewnie tez mile nie bylo, i znowu, oni tez nic nie zawinili,
@hematemesis: doczytałem o tym kolesiu, bo coś kojarzyłem ksywkę i miałem rację, że to ten sam co pobił aktorkę p---o. nie wiedziałem tylko, że dostał za wszystko dożywocie ( ͡°͜ʖ͡°)
Taylor Swift miała przyjechać zagrać koncert do szkoły, która będzie miała najwięcej głosów i wygrała szkoła dla głuchych XDD
#heheszki #gownowpis
@Mesmeryzowany: a może zainteresuj się tematem, ktoś podlinkował wyżej filmik ze sposobu znalezienia flagi w usa
źródło: comment_xb6mPOJsweWGeKy88p9gGFwBsaWVbWcK.jpg
Pobierzźródło: comment_qUxDgJHIf9Y2Xy6xNvMgbpcVceE0wCEU.jpg
Pobierz