Wpis z mikrobloga

Mireczki z #4konserwy, bardzo polecam najnowszy odcinek Magazynu Śledczego Anity Gargas - 25 minut, warto!

"W najnowszym odcinku „Magazynu śledczego” reporterzy idą tropem niektórych działaczy totalnej opozycji. Kto stoi za szeroko zakrojoną kampanią nienawiści wobec przedstawicieli ugrupowań rządzących oraz dziennikarzy mediów publicznych i konserwatywnych? Dlaczego wykładowca uniwersytecki, który atakuje fizycznie swoich przeciwników, nie ponosi żadnych konsekwencji? Prawdziwe oblicze czołowych bojówkarzy Obywateli RP i KOD". (źródło: TVP).

#polityka #bekazlewactwa #bekazpodludzi #tvp #opozycja #zagranicznyruchoporu #jaczejka #kod #obywatelerp #ubywateleprl
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Lecherus: Reforma sądownictwa to podstawa zmian w niemal każdym obszarze. To początek i podstawa podstaw. Na szczęście telenowelę rozpoczętą w lipcu mamy już za sobą i można iść dalej.
  • Odpowiedz
@nabavzbjl: Dokładnie, dopóki zdrajcom i mącicielom wydaje się, że są bezkarni dotąd będą szkodzić, czas się zabrać za robienie porządków w Polsce bo to jeden z nie wielu normalnych krajów w Europie, a do tego moja ojczyzna i nie dajmy się wrogom naszego narodu.
  • Odpowiedz
@Lecherus: ehhh
1. niewielu piszemy razem
2. pis to tacy sami wrogowie tylko na uslugach innych służb
@nabavzbjl:
mnie ciekawi co zrobi PO/Nowosmieszna i wszystkie kody gdy pojawi sie kolejny Cyba. Skoro podpalenie biura poselskiego nie jest dla nich dowodem, ze nalezy sie cofnąc to znaczy ze nie wyciagneli wnioskow z poprzedniej tragedii
  • Odpowiedz
@nabavzbjl: Nie no, to ze zwalą na Kaczynskiego to wiadomo. Ale jak juz dojdzie do kolejnych starc to ciekawe czy ktos powie stop, np ich oficer prowadzący w Brukseli np stwierdzi, ze ofiary smiertelne to juz za duzo i wycofają sie z Polski
  • Odpowiedz
@Lecherus: Rewelacje? Masz jak byk, głosowanie z 2006 roku o przekazaniu zydom w usraelu 65 mld dolarow. Naprawde fajna kasa, kilka naglących spraw moznaby pozalatwiac w Polsce
Do tego reaktywowanie przez sp Kaczynskiego lozy B'nai B'rith, ktorej dzialalnosc na terenie Polski była zakazana dekretem Moscickiego
Albo ekshumacja w Jedwabnym? Czemu ją olał? Albo inaczej, kto im kazal to olać
L.....s - @Lecherus: Rewelacje? Masz jak byk, głosowanie z 2006 roku o przekazaniu zy...

źródło: comment_BI2REC0Y3NVVKWEe7gezRNS2Z7ZOOg1u.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@Lord6Infamous: ja nie rozumiem tej paranoi odnośnie Żydów w Polsce. Dla Kościoła Katolickiego Polska oddała ostatnimi laty ogromny majątek, więc na czym polega problem ze zwrotem majątku dla Żydów, o ile są w stanie udowodnić, że im się należy to ja jestem za tym aby im go zwrócić, ale nie na zasadzie, że tam przed wojną stała ich kamienica to oddajemy tą działkę, tylko, ze względu na obecnie inne zagospodarowanie
  • Odpowiedz