Aktywne Wpisy
hellb0y +177
Poznałem miesiąc temu na Tinerze laskę. Ona 24 lata (ja mam 34). Całkiem fajna, niezłe, młode ciałko. No i tak się stało, że w weekend, poznałem jeszcze młodszą - 21 lat, ta to dopiero ma cało, marzenie każdego faceta.
Nie chcąc już bawić się z tą starą, poprosiłem młodą żeby odebrała od niej telefon i powiedziała, że z nami koniec. Poblokowałem ją wszędzie. Mam nadzieję, że nie będzie się zachowywać jak nastolatka
Nie chcąc już bawić się z tą starą, poprosiłem młodą żeby odebrała od niej telefon i powiedziała, że z nami koniec. Poblokowałem ją wszędzie. Mam nadzieję, że nie będzie się zachowywać jak nastolatka
mirko_anonim +52
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#zwiazki #tinder #gorzkiezale
Poznałam na tinderze 10 lat starszego mężczyznę. W ciągu miesiąca całkowicie odleciałam, nigdy tak szybko się nie zauroczyłam. Żaden mężczyzna nie dał mi nigdy tyle ciepła i czułości. W środę zadzwoniłam do niego i odebrała dziewczyna. Powiedziała że wrócili do siebie w piątek po roku przerwy i żebym dała im spokój. Chwilę później wszędzie mnie poblokowała. On sam nic mi nie wyjaśnił, nie miał na tyle jaj żeby zadzwonić czy napisać jak wygląda sytuacja. Bardzo mnie to boli, tęsknię, nie umiem się ogarnąć, przeżywam to jak nastolatka, a mam 24 lata. Jak się otrząsnąć?
──
#zwiazki #tinder #gorzkiezale
Poznałam na tinderze 10 lat starszego mężczyznę. W ciągu miesiąca całkowicie odleciałam, nigdy tak szybko się nie zauroczyłam. Żaden mężczyzna nie dał mi nigdy tyle ciepła i czułości. W środę zadzwoniłam do niego i odebrała dziewczyna. Powiedziała że wrócili do siebie w piątek po roku przerwy i żebym dała im spokój. Chwilę później wszędzie mnie poblokowała. On sam nic mi nie wyjaśnił, nie miał na tyle jaj żeby zadzwonić czy napisać jak wygląda sytuacja. Bardzo mnie to boli, tęsknię, nie umiem się ogarnąć, przeżywam to jak nastolatka, a mam 24 lata. Jak się otrząsnąć?
──
Trochę smutno się przegląda te fora różnych krypto. Cały czas tylko cena, cena, cena i ile warte. Mało kto się interesuje czy projekt jest użyteczny i co w przyszłości będzie prezentował. Sam nie jestem jakimś fanatykiem i też bardziej dla kasy jestem niż ideologii ale fajnie by było jakby pewne rozwiązania za X lat były normą. Wtedy bym mógł dzieciom powiedzieć że w to co wy uważacie za codzienność to tata już inwestował na początku jak ludzie się pukali w głowę że to głupota jest
Komentarz usunięty przez moderatora
Spadek ceny od czerwca do listopada podczas gdy btc szarżował wyczyścił masę spekulantów którzy przenieśli się gdzie indziej.
Jaaasne, chyba tak macie na altach. W Bitcoin, nawet tu na tym tagu, wiele osób wierzy w ideę i nie myślą przede wszystkim o zarobku. Tym bardziej, że w BTC nikt nie robi ICO, nie tworzą 100% coinów z powietrza na starcie jak bancoinowe scamy typu Ripple. BTC
@czullo: jak widzisz na przykładzie, fajnych ideowców w BTC jest całkiem sporo, także i Ty dołącz do wspierania BTC zamiast (dosłownie) rozmieniać się na drobne ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@drzuo: ci co pukali się teraz kupują z pocałowaniem ręki i płacą 100x więcej ;)
Komentarz usunięty przez autora
Scamy zawsze będą, bo głupich nie sieją. Zobacz na to:
https://www.wykop.pl/link/4092041/zbili-fortune-sprzedajac-jednopensowki/
Ważne, by wyedukowana większość się nie nabierała.
Chyba nie do końca rozumiesz, na co bitcoin pozwala Tobie i ludziom, którzy mogą budować na tym inne systemy. Polecam ten krótki filmik z Andreasem: