Aktywne Wpisy
jakuba94 +24
30 urodziny. Jak to brzmi :)
Ostatni rok był najlepszym pod wieloma względami:
Minęły 2 lata od operacji bariatrycznej i waga nie wraca - jest to okres po którym 50% zoperowanych wraca do swojej wagi. Zdrowie jest w jak najlepszym porzadku, progres na siłowni olbrzymi, rowerowe kilometry rosną. Coraz bardziej mnie nakręca myśl o dystansach większych niż 200 km. Dziewczyna zdrowieje a i przez to życie się zmienia. W tym roku spełniło
Ostatni rok był najlepszym pod wieloma względami:
Minęły 2 lata od operacji bariatrycznej i waga nie wraca - jest to okres po którym 50% zoperowanych wraca do swojej wagi. Zdrowie jest w jak najlepszym porzadku, progres na siłowni olbrzymi, rowerowe kilometry rosną. Coraz bardziej mnie nakręca myśl o dystansach większych niż 200 km. Dziewczyna zdrowieje a i przez to życie się zmienia. W tym roku spełniło
#raportzpanstwasrodka #azjalife Maniek porównał jednego wpłacającego jakaś "gg" co wpłaciła mu pewnie z 200-300zł, do drugiego jakiegoś "ww", który wpłacił mu już około 16 tysięcy. W tym haczyk, że 3 tysiące miało być na dokarmianie jakichś lokalnych zwierzątek i przy okazji filmy pod kontent. Reszta dla niego i się nie wywiązał, bo był zajęty robieniem livów..
Wygadał się po raz kolejny ze swojej filozofii na życie tutaj. Kasa
Wygadał się po raz kolejny ze swojej filozofii na życie tutaj. Kasa
Ciekawi mnie czy byłoby chociaż kilku chętnych dowiedzieć się ile kosztuje (prawie wszystkiego sobie odmawiajac) życie w mieście powiatowym singla. Ja nie całe 30 lat, a w sumie nie tak wiele ponad 20, dzieci w wieku do 3 lat oczywiście brak. #programista15k tutaj nie znajdziecie, żona też całkiem spoko by była, ale nie posiadam, miesięcznie wydaje na życie koło 800 zł.
Po co w ogóle to piszę? Na pewno nie, żeby się pochwalić, bo uważam, że przy takich zarobkach dopiero zaczęło się moje życie jak cywilizowany europejczyk, ale wg rządzących to jestem krezusem xD. Jeszcze 6-7 lat temu, kiedy nie zarabiałem, żona podobnie (chyba, bo jeszcze nie mam i nie znam tej pani), nie mogłem pojąć na co ludzie mogą tyle wydawać i że jak będę zarabiał 1500 zł na rękę to będę królem życia. Im większe zarobki tym większe wydatki, bo nowe reeboki z peppera, xiaomi z aliexpress etc. Może po prostu kogoś młodego może to zainteresować.
Jeśli będzie kilku chętnych mogę rozpisywać moje zestawienie wydatków i odpowiadać na pytania dlaczego tyle, a nie inaczej i czemu tak drogo. Dajcie znać.
#buzetdomowy #finanse #pieniadze #zarobki
CHCESZ SIĘ DOWIEDZIEĆ WIĘCEJ?