Mirki co się odjaniepawliło xD #!$%@?ła mi się impreza sylwestrowa to z nudów poszedłem do kina na nowe Jumangi. Obok mnie siedziały jakieś 2 ziomki do których podbiłem po seansie czy poszliby się napić i się zgodzili xD poszliśmy do baru, walnęliśmy 3 szybkie shoty i poszliśmy na disco obok. Tam spotkaliśmy jakieś 2 znajome tych gości, potańczyłem trochę(co się okazało łatwe jak #!$%@?, zazwyczaj na imprezach ze znajomymi stuleja wchodziła motzno i nawet nie próbowałem tańczyć). Teraz polazłem na drugą lufkę, zjarakem się nawet spoko i czekam na pizze. #!$%@?ę ją w uberze jak będę wracał do domu l, ogólnie jest zajebiście #sylwester #pizza #marihuana
@Multigatawny Sprawdzałem z 5 różnych kin we #wroclaw i nigdzie nie ma też z napisami. Czy dubbing idzie jakoś przez łzy przetrawić, czy jednak lipa i czekać na torrent?
@Multigatawny niemniej z filmu zrobili taką trochę przygodowkę dla nastolatków, nie było czuć za motzno klimatu oryginału, sama mechanika Jumangi też się zmieniła, cholera w sumie to cały film można by określić jako połączenie Jumangi i Witajcie w dżungli z The Rockiem.
Wpis z mikrobloga
Skopiuj link
Skopiuj link