Wpis z mikrobloga

@fortheworld: pracowałam przez rok na fajnym stanowisku za dobry pieniądz, pojechałam do Tajlandii, rzuciłam palenie i picie alkoholu, poznałam super faceta i jesteśmy razem :D
  • Odpowiedz
@fortheworld: Zrobiłem ogromny progres w stosunku do ubiegłego roku w beatboxie, wiecej gram na gitarze, kupiłem rower, byłem na kilku koncertach, w tym jednym z ostatnich jakie grało Linkin Park z Chesterem (,), spędziłem świetny czas z znajomymi, schudłem 7 kilo po czym wróciłem do starej wagi XD( ͡° ͜ʖ ͡°) ale zaliczam to na plus bo wiem że dam rade zrobić
  • Odpowiedz
@fortheworld: Nawet nie było tak źle, aczkolwiek liczę że w kolejnym roku będzie jeszcze lepiej: byłem w związku z koreanką, ukończyłem studia magisterskie w UK, zacząłem doktorat, zaoszczędziłem trochę pieniędzy, zacząłem o siebie dbać i przygotowałem się do założenia aparatu ortodontycznego - mam nadzieję, że w przyszłym roku będę mógł napisać, że finalnie go założyłem (brakuje mi ostatniej wizyty w celu założenia). W kolejnym roku chcę przytyć i do wakacji
  • Odpowiedz
@fortheworld: udało mi się zamieszkać z różowym znaleźć jakąś robotę, o----------m sie grając tylko na giełdzie i nie pracując
potem straciłem to wszystko (baba miała za mocne plany),ale ten rok był znakomity xD
myślę że 2018 nie będzie nawet w 50% tak dobry
  • Odpowiedz
@fortheworld: skończyłem 39lvl, przebiegłem łącznie ponad 2000km boso, zajebiście dogaduję się z moimi córkami lat 12 i 7, nadal kocham swoją żonę jak 17 lat temu, mam prawa emerytalne i nie chce mi się jeszcze na nią iść ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@fortheworld: Obroniłem inżyniera, zacząłem magistra, zdobyłem certyfikat związany z moim zawodem, zmieniłem pracę - obecnie zarabiam prawie 2x jak na początku 2017, prawie że odłożyłem wkład własny na mieszkanie - w ogóle tego nie planowałem na początku 2017 ale jakoś poszło. Odkupiłem od rodziny stary samochód w bdb stanie który ma mnie tylko dowozić z A do B za grosze. Jak na 24lvl jestem całkiem zadowolony ( ͡° ͜
  • Odpowiedz