Dziś sylwester, zakończmy rok optymistycznie - wpisujcie rzeczy, które wam się udały w tym roku. Ja zacznę: schudłem 19 kilo, poznałem siebie i uwierzyłem w siebie. #glupiewykopowezabawy #sylwesterzwykopem #coolstory #wygryw
@fortheworld odwieziłem Stany Zjednoczone pierwszy raz w życiu ale na pewno nie ostatni. Poznałem dużo nowych ludzi i nareszcie czuję się dobrze w swoim towarzystwie/otoczeniu
@gzegzolka: Szczerze to po prostu ogarnąłem dietę. Piłem wodę i jadłem głównie warzywa, mięso w większości z kurczaka/indyka. Żadnych słodyczy, napoi słodzonych, alkoholu. I tak kilogram po kilogramie ze 105 do 80 zszedłem.
Założenia były takie: Nauczyć się tworzenia stron www, popierdzieliłem to. Zacząłem zajmować się filmem. Najpierw w takiej firmie TV przez parę miesięcy, akredytacja meczowa na każde spotkanie w ekstraklasie. Ja kręciłem, oni montowali i coś mojego materiału było. Założyłem sobie, że pojadę gdzieś na wakacje, pojechałem: - Węgry i Anglia
We wakacje potrzebowałem pieniędzy, muss, aparat chciałem kupić. Nic nie było wartego w Polsce, pojechałem do Niemiec na miesiąc. Beznadziejny miesiąc, ale biorę to jako dobre
@fortheworld: zakochałam się z wzajemnością, zrobiłam prawko, kupiłam auto, wiele rzeczy zrobiłam po raz pierwszy, wyjechałam na fajne wakacje. Baaaardzo udany rok!
Wszyscy pisza ze schudli 20kg a ja wziąłem sie za ćwiczenia i przytylem 5kg i teraz jest lepiej xD Spotykałem sie z 3 różowymi z jedna jestem aktualnie Zmieniłem prace na lepiej płatną w duzej firmie Kupiłem mieszkanie Zwiedzilem 8 krajów podczas długich weekendow i urlopów Nauczyłem się jeździć na rolkach Poznalem masę fajnych ludzi :) Wydziaralem sie trochę To był zajebisty rok ciezko bedzie to przebic w 2018
@fortheworld w tym roku w końcu mi się udało wyjechać ze znajomymi na samodzielnie zaplanowane wakacje, wyremontowałam pokój wg własnego projektu, pierwszy raz kładłam sama panele podłogowe :D
@fortheworld: Skończyłam studia i dostałam się na kolejne, zaadoptowałam super pieska, zaproponowano mi lepsze warunki pracy, spędziłam szczęśliwy i zgodny rok z moim fantastycznym mężem.
@fortheworld zdalem sesję, znalazłem różowego i fajnie jest, zmieniłem mieszkanie na dużo lepsze, przestałem grać w lola zupełnie, ogarnąłem cykl dobowy i zasypiam normalnie, nie mam zakoli
@fortheworld: Ja 10, mniej, ale zawsze coś ( ͡°͜ʖ͡°). Poza tym dostałem awans na kierownicze stanowisko i chyba nawet nieźle sobie radzę w nowej rzeczywistości.
@fortheworld: Udało mi się wyprowadzić i odciąć od toksycznej atmosfery w domu rodzinnym i schudłam 20 kg (po nowym roku planuję jeszcze trochę, zrobiłam sobie przerwę). Może to nic wielkiego ale dla mnie to ogromne zmiany i duży krok w przód, pomimo, że jednocześnie ten rok był jednym z gorszych w moim życiu, po dupie dostawałam na każdym kroku ale w końcu udało mi się przynajmniej wypełnić jakieś dwa większe
@fortheworld cały rok starałem się o--------ć, robić jak najmniej, studia których nie lubie stały się jeszcze gorsze, nie robie nic ale oczekuję że powinno być lepiej niż jest, chlałem jeszcze więcej niż w poprzednim roku średnio co tydzień wóda w weekend, nie przeczytałem żadnej książki od czasów podstawówki, jedyne z czego jestem zadowolony to przejście trylogii wiedźmina pierwszy raz w życiu, bo znajomi zachęcali i w sumie właśnie przez to, nie
@fortheworld Przeżyliśmy z mężem i córka wypadek a niewiele brakowało to trzech trumien. Poznalam na kogo z rodziny można liczyć, to bardzo pozytywna wiedza. Udało mi się jeszcze coś co jest małym sekretem :)
Wróciłem do starej pracy. Udało mi się przenieść na inną filie i do domu mam nie 800km a 300km. Założyłem własny dom więc żoną i córką mieszka ze mną. Więc jest ok.
Ja zacznę: schudłem 19 kilo, poznałem siebie i uwierzyłem w siebie.
#glupiewykopowezabawy #sylwesterzwykopem #coolstory #wygryw
I tak kilogram po kilogramie ze 105 do 80 zszedłem.
Nauczyć się tworzenia stron www, popierdzieliłem to. Zacząłem zajmować się filmem. Najpierw w takiej firmie TV przez parę miesięcy, akredytacja meczowa na każde spotkanie w ekstraklasie. Ja kręciłem, oni montowali i coś mojego materiału było.
Założyłem sobie, że pojadę gdzieś na wakacje, pojechałem:
- Węgry i Anglia
We wakacje potrzebowałem pieniędzy, muss, aparat chciałem kupić. Nic nie było wartego w Polsce, pojechałem do Niemiec na miesiąc. Beznadziejny miesiąc, ale biorę to jako dobre
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
@fortheworld: Ja 10, mniej, ale zawsze coś ( ͡° ͜ʖ ͡°). Poza tym dostałem awans na kierownicze stanowisko i chyba nawet nieźle sobie radzę w nowej rzeczywistości.