Aktywne Wpisy

koronawirus +117
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
pokpok +40
Córka wróciła po miesiącu u dziadków.
8 lat, wulkan energii, wszędzie jej pełno, nikt za nią nie nadąża.
Powiem wam, że ten miesiąc minął mega szybko, ale dom bez niej był po prostu pusty.
Po pracy nie wiadomo co z sobą zrobić. Wszystko jest takie błahe i nieistotne jak masz wolne od dzieci. Pójdziesz do kina, restauracji?
K---a...
8 lat, wulkan energii, wszędzie jej pełno, nikt za nią nie nadąża.
Powiem wam, że ten miesiąc minął mega szybko, ale dom bez niej był po prostu pusty.
Po pracy nie wiadomo co z sobą zrobić. Wszystko jest takie błahe i nieistotne jak masz wolne od dzieci. Pójdziesz do kina, restauracji?
K---a...
źródło: image
Pobierz

Zaraz po Berlinie najlepsza postać ( ͡º ͜ʖ͡º)
Oglądam po hiszpańsku z napisami. Nawet nie wpadłem na tak głupi pomysł, aby włączyć dubbing :D
Napisy...zawsze oglądam z napisami, nawet jeśli jest lektor.
@Gasquet: Tylko jak wam się nudzi. Niektóre odcinki się ciągną jak flaki z olejem, inne mają w miarę wartką akcję. Serial jest sztucznie rozciągnięty na 13 odcinków a na końcu się okazuje że CDN. W logice serialu sporo dziur. Jak ktoś lubi logicznie ułożony kryminał, film sensacyjny to się zawiedzie.
WTF? Nie było odcinka, który sztucznie by się dłużył (jestem na 7), co do logiki - małe 'ale w drobnych sprawach, tak bez zarzutu.
a co byś polecił z jakichś dobrych kryminałów?
- niewidoczne wniesienie sprzętu, ciuchow dla 67 zakładników. Jest scena, gdy porywają tir, który jedzie do mennicy, wystarczy się domyśleć, gdyby tak wszystko szczegółowo miało być pokazane to wtedy byłby faktycznie rozciągnięty, a tak mamy akcję za akcją. Co do braku upilnowania tylu ludzi, bandyci napadają na banki i terroryzują ludzi atrapą broni, a ich jest kilku i z karabinami, połowa z zakładników to dzieci z wycieczki szkolnej, reszta to
@Gasquet: Cały napad ma trwać kilkanaście dni. Zakładnicy mają mnóstwo czasu na ogarnięcie sytuacji i "zawieruszenie" się gdzieś.
Paraliż psychiczny? Strach przed śmiercią? Przecież zawsze chociaż jeden z karabinem ich pilnuje, nie czujesz naprawdę tej atmosfery?? To mi przykro, czepiasz się braku logiki w serialu, a sam masz dziwną logikę.
Nie mam pojęcia
@fanki: tak z pamięci to ci dużo nie podam, ale np. Angielska robota, Plan doskonały
Jednostkowy przypadek ma służyć za przykład? Syndrom sztokholmski coś Ci mówi?
Sam bym się ruchał z nudów...