@Canio: @trajano: to szczera prawda jest. Jak widzę jak niektóre panie prowadzą w święta (pewnie dlatego, że tylko w święta) to mam wrażenie, że lepiej by już było gdyby facet #!$%@? wsiadł za kierownice
@trajano Środek nocy. Gliniarz zatrzymuje samochód: - Wie pan, jakimi zakosami jedzie pański samochód? - Panie władzo, przepraszam. Wypiłem pół litra... - To jeszcze nie powód, żeby dawać żonie prowadzić!
busiarze to czego się spodziewasz ( ͡°͜ʖ͡°) znam trochę ludzi z busów na międzynarodówce i ci normalni to się nie przynają i nie siedzą na takich grupach a ci świrnięci (no bo umówmy się kto normalny idzie na 3/1 na busa ( ͡°͜ʖ͡°)) szerzą #rakcontent
@Canio: ale wiesz że zwykle dlatego kobiety robią mniej wypadków bo o wiele mniej jeżdżą? oczywiście są kobiety co robią trasy nie wiadomo jak długie i faceci co raz na rok wsiadają do auta ale jednak tak jest póki co choć to się wyrównuje chyba powoli
Płeć piękną #!$%@? ostrożność, odpowiedzialność oraz stawianie na bezpieczeństwo podróży, natomiast mężczyźni są bardziej opanowani w nerwowych sytuacjach, posiadają lepszą orientację techniczną, podzielność uwagi i
mój obecny facet pod każdym względem w rankingu wypada gorzej od moich byłych, ale za to traktuje mnie gorzej i ma #!$%@? ego w kosmos bardziej niż oni wszyscy razem łącznie. skąd się biorą tacy ludzie XD #zwiazki #depresja
Komentarz usunięty przez autora
- Wie pan, jakimi zakosami jedzie pański samochód?
- Panie władzo, przepraszam. Wypiłem pół litra...
- To jeszcze nie powód, żeby dawać żonie prowadzić!
Badumts