Aktywne Wpisy

źródło: il_1588xN.988523620_hojm
Pobierz
glider_pro +106
Nadszedł ten dzień. Pożegnałem po trzech sezonach Streetfightera V2 i przesiadłem się na większego brata V4S. Pijcie ze mną kompot mireczki i do zobaczenia na drogach i torach🤙
#motocykle #motoryzacja
#motocykle #motoryzacja
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

źródło: comment_pCu9Y58YHD1EEAL9OKdGaOsJ0MqL8voF.jpg
Pobierzźródło: comment_PDWYZ539n4HzWJvqGGrRQt6JNOGkhtP7.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
@Zydomasoneria: Jak nie zamierzasz pakować dusta (bo po co w alakazama jak Espeon łatwiejszy do zrobienia na wysokim lvl i IV) to rób tego wyższego. Alakazam i tak szybko pada a to IV nic nie zmieni właściwie. Szybko look na pokebattler:
(Przy założeniu najlepszego moveseta na dps - confusion + futuresight)
Machamp raid counter + close combat (uniki tylko
Z espeonem nie jest tak tez świetnie. Tez kozak do bicia ale tez kryształowy i ma confusion. Przez którego czasami ciezko uniknąć ataku bossa..
wysoki lvl Ok, wiadomo ze robi lepsza robotę. Ale lepszy jest taki z dobrym iv i lvevelem ( ͡º ͜ʖ͡º) do tego trzeba dążyć :)
Z Solowaniem 3* tez już nie mam problemów z niczym.
Problem był tylko Ninetalesem ale Niantic zepsuł mi zabawę z maxowaniem golemow dając boost pogodowy i wodny atak
źródło: comment_5R37ClPmIEo4Zfpo9oJoMdEhheVw7CDW.jpg
Pobierzźródło: comment_eHlpBWJOmytJryb5siBB8AhYvDOGsUAl.jpg
Pobierz@AthleticsPrusice wy chyba nie rozumiecie jak IV działa. Tak jak @Feuforce powiedział, różnica jest marginalna. Wiadomo że np. taki wymaksowany tyrek 100% iv fajnie wygląda ale dopóki nie ma się 10 tyrków to się nie zwraca uwagi żeby maksować tylko te +91% iv z 15 ataku. Przykład: mam dwa espeony z takimi samymi atakami na 34.5 lvl. Jeden ma 100iv drugi 84. Jeden ma 36,7 dps a drugi