Aktywne Wpisy
koronawirus +1579
Powiedzcie mi, co się stało, że Wykop stał się aż tak bardzo odklejoną i toksyczną społecznościa, która nienawidzi dosłownie każdego? Kiedyś był żarty, że wstyd przeglądać w miejscu publicznym wykop, bo b--ń boże ktoś zauważy. Teraz to nie są żarty, bo tak jest naprawdę. Zaglądam na ten portal od ponad 13 lat i teraz naprawdę zrobił się z tego ściek. Zalało moje miasto, w p---u szkód, ludzie się jednoczyli i ustawiali wory,
mateuszmozol +35
skąd w ogóle założenie, że jak ktoś skończył np. fizykę to zna się na fizyce xD osoba co to wymyślała chyba nie zna realiów i standardów akademickich w Polsce
#szkola #nauczyciele #nauka
#logikarozowychpaskow
@zdanewicz: no ja nie jestem pewien czy bym umiał tak tłumaczyć wszystko bez pochodnych XDDD
@lilagirl jak się obracasz w środowisku jakichś Januszy ekspertów życia, to nic dziwnego, że takie głupoty słyszysz i wypisujesz. XD
To że system jest taki że może być ch warty to już inna sprawa.
@pogong: co xD idź na pierwszy lepszy warsztat, to usłyszysz pełno historii o tym jak absolwent polibudy przyszedł i np. odwrotnie imadło przykręcił (real story) xD wiedza taka głęboka
@pogong: o k---a xD wezcie juz skonczcie ten wykopowy mit xD Studia techniczne sa z reguly trudniejsze ale jednak konczy je tez wielu idiotow ktorzy przelecieli je na sciagach xD kolejny mit to ze masz dobra wiedze po tych studiach xD mam ziomka co skonczyl mechanike i budowe maszyn na pw i nie umie kompletnie nic xD