Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Mirki, nie wiem czy srogo nie przesadziłem i jakie to może mieć konsekwencje. Ale w ciągu doby wziąłem łącznie ponad 500mg MDMA(czystego i w pigułach razem). Niby już minęło kilka dni i czuje się dobrze. Ale zastanawiam się długoterminowo
#narkotykizawszespoko

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Asterling
  • 21
@bergero00: MDMA to nie jest psychodelik...500mg to tez nie jest jakaś straszna dawka jeżeli była rozłożona w czasie, choć i na raz do przeżycia i to w przyjemny sposób. @AnonimoweMirkoWyznania: nic ci nie będzie dużo witamin i odpoczynku i będzie spoko. Jak minęło kilka dni to będzie Ok, poczekaj z miesiąc przed kolejnym jedzeniem Molly, niech poziom serotoniny w mózgu wróci do normy.
@bergero00: No nie jest ani pełnoprawnym stymulantów ani psychodelikiem jest czymś pomiędzy. Kiedyś widziałem dobry diagram z podziałem klasycznych narkotyków na dane kategorie, ale nie mogę tego znaleźć.
@bigb00m: Ja gdzieś widziałem film dokumentalny jak francuscy uczeni klasyfikowali to jako psychodelik. Sam zresztą uważam że działanie psychodeliczne jest znacznie bardziej zauważalne niż działanie stymulacyjne. Samo to że nie ma takiego "kaca" jak po stymulantach i dość znacznie zmienienie postrzegania rzeczywistości (w szczególności w dużych dawkach) czyni to w moich oczach bardziej psychodelikiem.
@bergero00: to fakt przy dobrej jakości mdma człowiek się rozpływa, zdecydowanie wolę poleżeć i posłuchać muzyki niż isc do klubu. „Kac” czyli zjazd jest ale zdecydowanie mniejszy niż po stymulantach działających na dopamine. Tu masz racje czym większa dawka tym bardziej psychodeliczne działanie.
@bigb00m: @unwiw: @bergero00: ludzie mysla ze MDMA to stymulant przez to ze w wiekszosci jedyne MDMA jakie przyjmowali to piguły ktore w wiekszosci przypadkow sa ze sporo domieszka wszelkiej masci stimow chociazby fka.

Jak potrzebuje isc na impreze ale nie tylko tanczyc tylko jeszcze tripowac po miescie / pubach / barach / lokalach to czysta molly w kryształku brana jako bombka to najepsze mozliwe wyjscie - czujesz zmieniajac sie
@bergero00: i co najlepsze gdy potrzebujesz troche energii i stymulacji to wystarczy w takich wypadkach dorzucic nosem by "szybciej i gęściej" siadło, takze nie tylko srodek ale forma rowniez ma znaczenie :)
@unwiw: spróbuj jeść MDMA tak że trzy dni pod rząd to zobaczysz jaki to ma potencjał psychodeliczny. Na początku nie czuć tego, bo dopaminowy euforia "przykrywa" doświadczenia psychodeliczne.