Aktywne Wpisy
ScholarsHut +32
Jako że "odświeżam" sobie matematykę od poziomu 4 klasy podstawowej wzwyż będę wrzucać co jakiś czas zadania na mirko. Pomyślałem, że może ktoś z was miał taki pomysł kiedyś, ale nie doszło do jego realizacji. Więc żeby chętni mieli szansę chociaż częściowego sprawdzenia się tworzę tag, na który będę wrzucać ciekawe (z mojej perspektywy) zadania.
(edit: proszę o wrzucanie waszych odpowiedzi w "spojlerze" żeby nie sugerować innym rozwiązania)
#powtorkazmatematyki #matematyka #ciekawostki #
(edit: proszę o wrzucanie waszych odpowiedzi w "spojlerze" żeby nie sugerować innym rozwiązania)
#powtorkazmatematyki #matematyka #ciekawostki #
ezekiell0 +434
#pocztapolska to jednak fachowcy. Miałem do dzisiaj do odebrania paczkę od chińczyka z lokalnej poczty. Przychodzę koło południa stanąć sobie w kolejkę, bo akurat miałem wolne. Poszło gładko, tylko z 15 min stania. Proszę młodej Julki, że paczkę chce odebrać, spisuje numerki z telefonu i pytanie, a do kiedy Pan miał odebrać. No do dzisiaj przecież napisane. Coś tam sprawdza i się okazuje, że pół godziny temu cofnęła ją do zwrotu. No
Mirki, nie wiem czy srogo nie przesadziłem i jakie to może mieć konsekwencje. Ale w ciągu doby wziąłem łącznie ponad 500mg MDMA(czystego i w pigułach razem). Niby już minęło kilka dni i czuje się dobrze. Ale zastanawiam się długoterminowo
#narkotykizawszespoko
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Asterling
no chyba nie
Jak potrzebuje isc na impreze ale nie tylko tanczyc tylko jeszcze tripowac po miescie / pubach / barach / lokalach to czysta molly w kryształku brana jako bombka to najepsze mozliwe wyjscie - czujesz zmieniajac sie