Aktywne Wpisy
JamaloV8 +216
EA właśnie zbanowało moje konto, bo miałem na Steamie nick "FREE TIBET, F*CK CHINA" i grałem w Apexa z takim nickiem. Co najśmieszniejsze zbanowanego konta nie można odłączyć od Steama, więc każda gra multiplayer od EA, którą mam, jest już niegrywalna. Powtórzę jeszcze raz, bo nie było mnie słychać: FREE TIBET, FUCK CHINA AND EA. #apexlegends #gry #steam #fuckea #chiny
lagomorph +352
Miałem to ogromne szczęście, że udało mi się wyrwać z #kolchoz
Moja rodzina tego nie akceptuje xD. Wszystko zaczęło się od momentu, gdy powiedziałem na spotkaniu rodzinnym, że się zwolniłem z gastrokołchozu by rozwijać swoją działalność. Jak mój stary usłyszał, że nie wstaję o świcie tylko wysypiam się do oporu i pracuję 13-20 lub 14-21, bo sam sobie ustalam godziny pracy, to rozpoczął swój wywód słowami:
- to dlaczego Ty to synek
Moja rodzina tego nie akceptuje xD. Wszystko zaczęło się od momentu, gdy powiedziałem na spotkaniu rodzinnym, że się zwolniłem z gastrokołchozu by rozwijać swoją działalność. Jak mój stary usłyszał, że nie wstaję o świcie tylko wysypiam się do oporu i pracuję 13-20 lub 14-21, bo sam sobie ustalam godziny pracy, to rozpoczął swój wywód słowami:
- to dlaczego Ty to synek
Ja byłam u spowiedzi parę razy w życiu. Nigdy nie mówiłam podczas spowiedzi szczerze i jestem z tego dumna, że mimo młodego wieku miałam tyle oleju w głowie, żeby nie zwierzać się obcemu facetowi w sukience. Dzisiaj szczęśliwa ateistka (ʘ‿ʘ)
@jegertilbake: Widzisz na memach?
Komentarz usunięty przez autora
@zakola ostatnio się spowiadałem, potrzebowałem "papierka". Największym grzechem według księdza było niechodzenie do kościoła, cała litania na ten temat była. Czyli nie ważne co tak naprawdę robisz bo dla nich najgorsze jest, że możesz olać cały ten cyrk i przestac być wierna owieczka co wpłaca kasę. Obok konfesjonału była nawet skarbonka z kartką, zadośćuczynienie za grzechy( ͡€ ͜ʖ ͡€).
Niestety istotny jest ksiądz. Przy takiej "masówce" czasem wpada się na idiotę który drze ryja i wyzywa cię jak #!$%@? ;( od tamtej pory walę ściemę z tego mema byleby to mieć za sobą bo się boję powiedzieć prawdę.
Podobnie miałam kiedyś z lekarzem, jeden taki naśmiewał się z moich objawów (po urazie kostki powiedziałam że mam wrażenie jakbym stopą tarła