Wpis z mikrobloga

@turek44: no tak, dyskoteka to w końcu najlepsze miejsce na rozmowę z dziewczyną i w ogóle na szukanie partnerki XD

@mati1990: nie wyobrażam sobie komukolwiek powiedzieć "s--------j", chyba tylko jakiemuś napastliwemu, pijanemu typowi. albo podbijałeś do karyn i patusek albo zatajasz jakieś fakty.
  • Odpowiedz
@ppiasq: No dokładnie Mirku ( ) Mi w piaskownicy taka Zuzia nie chciała dać grabek to teraz moje relacje z różowymi rzutują do dzisiaj, a mam lat 22 xD
@kwasnydeszcz: Pewnie zataja brzydką twarz
  • Odpowiedz
Liczysz na jakiś darmowy s--s tym postem?

@beagl: no tak, bo dla spierdoxów z wykopu to każdy normalnie myślący to przecież biały rycerz XD tak czy siak w sumie masz rację, prędzej on zarucha a nie ty. to smutne, bo to przecież wasz jedyny cel życiowy.
  • Odpowiedz
@beagl: nie każdy szuka tylko ruchańska... są osoby które chcą czegoś więcej... płacić k----e za randke? albo wspólne obejrzenie filmu czy rozmowę...
  • Odpowiedz
@kwasnydeszcz: Jak jest się brzydkim to raczej nie ma co na to liczyć
@jadebowiemzewarto: Ja bardziej uwielbiam ludzi, którzy uważają dziecko za osiągnięcie.
@Smakoshh: Nie jest s---------y, to bardzo inteligentny troll ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@mati1990: Oczywiście że nie każdy szuka ruchańska, niektórzy jak na przykład ty nie szukają w ogóle niczego xD
@beagl: I tyle? Normik pluje
  • Odpowiedz
@mati1990: Nie pisze się cześć xD tu bije aż desperacją. Zawsze pisz hej, wtedy dziewczyna będzie myślała że skądś cię zna i ta niepewność sprawi, że zacznie z tobą pisać, ale może jesteś brzydki, albo coś xd.
Spróbuj popisać na 6obcy, albo gdzieś. Nabierzesz skilla i nie musisz tam pokazywać ryja, więc możesz poćwiczyć rozmowę w necie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz